E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 20 Νοεμβριου 2012

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Η σημερινή Τρίτη είναι θετική για εσένα, αν είσαι Κριός, καθώς η θετική όψη της Σελήνης από τους Ιχθείς με την Αφροδίτη σου δίνει κάθε δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα. Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να αποφύγεις τις αναβολές και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, χρειάζεται αρκετή προσοχή και αυτοέλεγχος. Μην παρασύρεσαι από τα νεύρα σου και απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου, για ανούσιες αιτίες. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, χρειάζεται σήμερα λίγη παραπάνω διπλωματία και συγκαταβατικότητα απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν. Αλλιώς, θα βρεθείς να αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά με εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να κινηθείς δυναμικά χωρίς οπισθοχωρήσεις, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί σήμερα θα παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.






Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει στην άκρη, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα προβλήματα και τα άγχη μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάνε ό,τι μπορείς για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, γιατί σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση, με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποιο ρίσκο. Γενικά, επιστράτευσε τη σύνεση και τη λογική σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με οικονομικά θέματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να ξέρεις πως ο Άρης από τον Αιγόκερω είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά να οργανωθείς όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις εντάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός ελέγχου με το σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και περισσότερη διπλωματία. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, μάλλον πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποκτήσεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, υπάρχουν θέματα που επανέρχονται, κυρίως με συνεργασίες που σε στενοχωρούν και σε έχουν απογοητεύσει, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις, γιατί θα είναι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και αν συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις, θα έχεις πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Αν είσαι στο ψάξιμο, η μέρα με την Σελήνη από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το Ζυγό, είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς σε γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου υπάρχει ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα, φίλε Καρκίνε, και για να ανταποκριθείς, θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή οργάνωση και να μην αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Πάντως, σήμερα θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως για τα οικονομικά σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν είσαι σε εγρήγορση.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα κάποια νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, η μέρα είναι πολύ ερωτική και θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, σε όλο τους το μεγαλείο. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια έκπληξη, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, σήμερα μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να αφήσεις την καλή σου διάθεση να το γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, καλό θα είναι να λειτουργήσεις ομαδικά και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, γιατί θα αγχωθείς πολύ και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Στα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και, με λίγη προσοχή, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Τρίτη ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Παρθένε, και με λίγη καλή διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Τη χρειάζεσαι επειγόντως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, για να φτιάξουν τα πράγματα είναι σημαντικό να βρεις χρόνο και ενέργεια για τη σχέση σου. Έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ευτυχία, μέσα στην γενικότερη προβληματική ατμόσφαιρα, και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις το άτομο, που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Παρθένος. Αν διατηρήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου, θα ανταποκριθείς σε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με επιτυχία και θα προχωρήσεις ανενόχλητος προς τους στόχους σου. Καλό είναι να αποφύγεις τα θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, η δυναμική σου στάση θα βοηθήσει να βρεις λύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από το ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις, σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα, που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις, και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει από το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, ασχολήσου σήμερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην παρασύρεσαι με την κάθε γνωριμία που θα σε κολακέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μετρημένος στις κινήσεις σου, φίλε Ζυγέ, για να δώσεις μια νέα ώθηση στη δουλειά σου και να κάνεις νέα σχέδια. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου, επίσης, θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Μόνο προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου και να μην ξεσπάς πάνω του με κάθε αφορμή, η οποία δεν είναι και τόσο σημαντική. Για εσένα που κάνεις παρέα με την μοναξιά, η μέρα αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ανοιχτείς στα άτομα που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σου και να τους δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν κάποιες συνεργασίες και να χειριστείς με ηρεμία τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μη σταματάς τις προσπάθειες.





Τοξότης
23/11-21/12

Για εσένα, φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις φαίνεται και μέσα στη σχέση σου και σε κάνει να εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις και να νιώσεις πολύ όμορφα. Όσο για εσένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Μην μένεις απόψε κλεισμένος στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι ανοιχτοί και θετικοί στις ιδέες σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά πρωτοπόρες ή περίπλοκες. Προσοχή στα οικονομικά, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε οδηγεί σε άσκοπα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσετε από κοινού με τον καλύτερο τρόπο. Για σένα που σε βασανίζει ακόμη η μοναξιά, αυτή η Τρίτη είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές, φίλε Αιγόκερε, και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά κράτα μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως, να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες που κινδυνεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα βελτιώνονται, καθώς θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι, αλλά και να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα πρέπει να διώξεις την κακή διάθεση που μπορεί να έχεις, για να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα για να ολοκληρώσεις το συντομότερο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι συνεργάτες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και καλό είναι ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην αποφασίσεις βιαστικά για κάποιες συμφωνίες που μπορεί να έχουν οικονομικό ρίσκο.





Ιχθείς
20/2,20/3

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Από τη μία, με την Σελήνη στο ζώδιό σου από το απόγευμα και μετά, θα έχεις μια δυναμική στάση που θα σε οδηγήσει σε δραστικές κινήσεις, για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και σου χαλάει τη διάθεση. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξεις το άσχημο κλίμα που υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Αν πάλι παλεύεις με την μοναξιά, η θετική όψη της Σελήνης στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη από το Ζυγό, ευνοεί τη γοητευτική σου πλευρά. Αξιοποίησε αυτή την εύνοια κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο, θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν πρέπει να τις απορρίψεις πριν τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί θα βρεθείς και πάλι χρεωμένος.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger