E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

22χρονος σκοτωσε 23χρονο για το παρκινγκ/ Συνεληφθηκε ο υποπτος.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει το χθεσινοβραδινό φονικό στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό, με θύμα τον 23χρονο, Αποστόλη Αθανασίου. Ο 22χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελλήφθη από την αστυνομία, σήμερα Τρίτη, στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή μεταξύ Πλατρών και Κυπερούντας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος εντοπίστηκε να κάθεται εντός του αυτοκινήτου του.
Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα κράτησης. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της αστυνομίας συστάθηκε από ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού το οποίο διερευνά την υπόθεση καθώς και από μέλη των αστυνομικών σταθμών της περιοχής.

Σημειώνεται ότι, η μαχαιριά που δέχθηκε ο 23χρονος έπληξε ζωτικά όργανα , σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της Αστυνομίας ο άτυχος Αθανασίου είχε σταθμεύσει, γύρω στις 22:30, το όχημα του δίπλα από ανοικτό χώρο για να μεταβεί στην οικία του, όταν ο 22χρονος γείτονας του, του ζήτησε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν.

Αφού το θύμα μετακίνησε το όχημα του σε άλλο σημείο, ο 22χρονος εμφανίστηκε κρατώντας μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Αθανασίου στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, στο ύψος του μαστού.

Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και το θύμα διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τελούσε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι εναντίον άλλου προσώπου πριν από δυο χρόνια, ενώ υπήρξε τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας οι γιατροί, που τον παρακολουθούσαν αποφάνθηκαν ότι μπορεί πλέον να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου και η ακρόαση για την υπόθεση, που εκκρεμεί εναντίον του, είναι ορισμένη για τις 29 Μαρτίου του 2013.

Ζωτικά όργανα έπληξε το μαχαίρι του δράστη της δολοφονίας στη Λεμεσό

Ζωτικά όργανα έπληξε η μαχαιριά που δέχθηκε ο 23χρονος Αποστόλης Αθανασίου, όπως ανέφερε σήμερα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, μετά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του άτυχου νέου, στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον κ.Χαραλάμπους, η σορός του 23χρονου έφερε ένα τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο από τέμνον όργανο, το οποίο έπληξε τόσο την καρδιά, όσο και τους πνεύμονες.

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη
Πηγή

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger