E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος χεστηκε για τους υποψηφιους υπουργους της ΔΗΜΑΡ; Εμας το "ΠΑΣΟΚ 2" μας νοιαζει και τα νεογνα που ερχονται με φορα!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


Οργιάζουν αυτές τις μέρες τα σεντόνια των παπαρολόγων πολιτικών συντακτών για το ποιοι από τοΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και το μουνί της Χάιδως είναι υποψήφιοι να υπουργοποιηθούν. 

Και δώστου αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις -"μην τ' απλώνεις μάζευτο, για να διαβάζεται"-για τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη που ονειρεύεται γραμματείς και λιμουζίνες και βάζει τα φερέφωνά του στα έντυπα και το διαδίκτυο να κάνουν αναφορές στο όνομά του και να θάβουν τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές.
Λοιπόν την ώρα που λεηλατούν τα σπίτια και τις ζωές των πολιτών σαν αδίστακτες συμμορίες είναι ξεφτίλα οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με πολιτικά νεκρούς οι οποίοι απλά περπατάνε όρθιοι.
Αλλά ο δημοσιογράφος που έγραψε το πλέον απολαυστικό κείμενο της χρονιάς ο μπαγάσας, είναι ο Γιάννης Αντύπας στο "Πρώτο Θέμα" με τίτλο "βγαίνει μπροστά η νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ". 



(Όλοι αυτοί που ονειρεύονται να γίνουν Τσοχατζόπουλοι χωρίς όμως να πάνε Κορυδαλλό.)



Πρόκειται για ένα επικό κείμενο που είναι ικανό να σηκώσει από το κρεβάτι και τον κατάκοιτο Θέμο- πάνω από το κρεβάτι του οποίου χορεύουν ημίγυμνες οι χορεύτριες του "ΟΛΑ στάχτη και Burberry". 



Γράφει ο Γιάννης-βάλτε στο πικ απ το "είμαστε δυο, είμαστε τρεις" καθώς το διαβάζετε>


Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς... Με τον πασίγνωστο στίχο από το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο  έχουν σιγοτραγουδήσει οι περισσότεροι Ελληνες, απαντά η νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ στη διπλή πρόκληση που δέχεται από τους κορυφαίους του κόμματος, που επιμένουν να διεκδικούν τους πρώτους ρόλους, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει να σπρώξει το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος. 


Πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα τους να βγουν μπροστά, απαντώντας και στο σχετικό αίτημα της κοινωνίας. Οι «πρωταγωνιστές» επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια γενιά που δοκιμάστηκε στην κρίση και δεν είχε την τύχη της περίφημης, πλέον, γενιάς του Πολυτεχνείου. «Το ανοδικό ρεύμα που προκάλεσε η πτώση της χούντας τους έφερε καβάλα μέχρι το 2008», λένε χαρακτηριστικά στις μεταξύ τους συζητήσεις-(σημ. Κουρδιστού-Θεέ μου, τι να σχεδιάζουν!)

Με φόντο τη δόση, τη νέα ρύθμιση του ελληνικού χρέους, τον ανασχηματισμό, αλλά και τις συζητήσεις για τη συγκρότηση της ελληνικής «Ελιάς», τα «πιτσιρίκια»(σημ. Κουρδιστού> οι σημερινοί "τσιλιαδόροι") του Κινήματος είναι έτοιμα να αναλάβουν κομματικές και κυβερνητικές ευθύνες. (και γαμώ)

Πέραν των δοκιμασμένων Γιάννη Μανιάτη, Πάρη Κουκουλόπουλου, Εύης Χριστοφιλοπούλου, Φίλιππου Σαχινίδη,(για τον συγκεκριμένο κύριο διαβάστε τι έγραφεστην ίδια εφημερίδα ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης) του Θάνου Μωραΐτη και της Φώφης Γεννηματά, η Ιπποκράτους ποντάρει πολλά και σε πρόσωπα της επόμενης πολιτικής γενιάς. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλους, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Συμεών Κεδίκογλου, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των αλλαγών που θα γίνουν σε κόμμα και κυβέρνηση την ερχόμενη περίοδο. 

Τα ονόματα, βέβαια, δεν σταματούν σε αυτό το σημείο, καθώς ρόλους θα έχουν πολλοί ακόμη, όπως ο Δημήτρης Καρύδης, ο Αντώνης Λιάρος, η Τόνια Αντωνίου, ο Αγγελος Τόλκας, ο Μανόλης Οθωνας, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Κώστας Καρτάλης κ.ά. Κομβικό ρόλο στη διαδικασία μετάβασης διαδραματίζει και μια σειρά έμπειρων στελεχών που έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην Ιπποκράτους (Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Κουτρουμάνης κ.ά.).

Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχει διασωθεί η χώρα περπατώντας στο μονοπάτι που πρότειναν προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜ.ΑΡ. και η Ν.Δ. Με ενδιαφέρον, βέβαια, αναμένεται και η αντίδραση των κορυφαίων, οι οποίοι περιμένουν να οριστικοποιηθεί η στάση της Ιπποκράτους απέναντί τους, καθώς γνωρίζουν πως στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου υπάρχουν δύο γραμμές: μία που θέλει άνοιγμα και μία που θέλει να κοπεί κάθε δεσμός. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πάντως, συμμετείχε σε ένα από τα δύο ΚΤΕ που συνεδρίασαν τις προηγούμενες ημέρες και ο Κώστας Σκανδαλίδης εμφανίζεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εντός της προσυνεδριακής διαδικασίας. Στο ίδιο πλαίσιο, θα κριθούν και οι σχέσεις του Βενιζέλου με τον Χρήστο Παπουτσή, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Κώστα Λαλιώτη και άλλα στελέχη της ιστορικής ηγεσίας του Κινήματος. 

Η Ιπποκράτους παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ. Πιστεύουν ότι σύντομα ο Φώτης Κουβέλης θα υποχρεωθεί να κάνει διαγραφές και προς τις  δύο κατευθύνσεις: και προς όσους γέρνουν στο «όχι σε όλα» και πλησιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προς την κατεύθυνση όσων επιμένουν στη «διεύρυνση του ναι». Εκτιμούν, λοιπόν, πως οι συγκρούσεις που θα προκληθούν, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για διεύρυνση ή και συνεργασίες για το ΠΑΣΟΚ..."

Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ είναι ο τρόμος στο δρόμο με τις λεύκες-στην ιδέα ότι υπάρχουν νεογνά πασόκοι που θα επιστρέψουν κάποτε για να μας ξανασώσουν. Να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη που μας έδωσε τα ονόματα των νεογνών πασόκων ώστε να ξέρουμε που θα στείλουμε τον Ηρώδη.
Πάντως ο Αντύπας το δίχως άλλο έχει αίσθηση του χιούμορ.
Ποιος χέστηκε για την ΔΗΜΑΡ; Το ΠΑΣΟΚ μας ενδιαφέρει και οι εκκολαπτόμενοι Τσοχατζόπουλοι και Σμπώκοι που βγάζει στη σέντρα ο αρθρογράφος...

http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger