E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδου το ηλεκτρικο 500αρακι!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


Η Fiat δημοσίευσε τις δύο πρώτες φωτογραφίες του 500e, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο L.A. Auto Show και θα λανσαριστεί το 2013, αρχικά μόνο στην αμερικάνικη αγορά.

Πριν την έκθεση στην "πόλη των αγγέλων" και συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή (18/11), το ηλεκτρικό 500αράκι θα είναι ένας από τους... επίτιμους καλεσμένους στα American Music Awards. Ίσως γι αυτό η Fiat μας έδωσε μια πρόγευση του νέου μοντέλου, που θα λανσαριστεί σε περίπου ένα χρόνο (μόνο στην αγορά των ΗΠΑ, σε πρώτη φάση), με τις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες. 

Από αυτές προκύπτουν και οι ουσιαστικές αισθητικές διαφορές με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου. Ανασχεδιασμένο και πιο χαμηλό εμπρόσθιο τμήμα και νέα μάσκα, νέοι τροχοί, χαμηλότερα πλαϊνά και αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά, για τις δεδομένες ιδιαιτερότητές του. Με βάση την έως τώρα πληροφόρηση, το 500e θα εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου και η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα, θα αγγίζει τους 100 ίππους. 

Στο εσωτερικό υπάρχει μια χαρακτηριστική διχρωμία λευκού και πορτοκαλί, ενώ το συνηθισμένο κιβώτιο ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί από push buttons, για τη μετάδοση των σχέσεων. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας, εναλλακτικής έκδοσης του δημοφιλούς ιταλικού μικρού, θα γίνουν γνωστές στο Λος Άντζελες. 

http://www.autotriti.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger