E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Παπας... "τα εφτιαξε" με τρανσεξουαλ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτο: Ερωτική σχέση- σκάνδαλο, με εντυπωσιακή τρανσέξουαλ διατηρεί ιερέας της περιοχής μας, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια του κόσμου, με τις κοινές μεταμεσονύχτιες εμφανίσεις τους. 
Πρόκειται για παππά νυμφευμένο που ξεχωρίζει για την σωματική του διάπλαση και έχει «σπιτώσει» την τρανσέξουαλ, σε γκαρσονιέρα που έχει ενοικιάσει ο ίδιος στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου της Πάτρας ( ο ιερέας δεν ιερουργεί σε αυτές τις συνοικίες)! 
Η συγκεκριμένη τρανσέξουαλ, είναι από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τους τελευταίους 5 μήνες. Από τις πρώτες ημέρες ελεύσεως στην πόλη μας και ευρισκόμενη σε τραγική οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε να εξασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων, κάνοντας «πιάτσα» κυρίως στην περιοχή της παραλιακής οδού. Λόγω της προκλητικής εμφάνισής της, αρκετοί ήταν οι συμπολίτες που είχαν αντιληφθεί την παρουσία της, στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου και στην πλαζ.

ΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ
Όταν έγινε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο παππά, σχεδόν ακαριαία ξεκίνησε και η ερωτική τους σχέση, που εξελίχθηκε σε παθιασμένο δεσμό! Η σεξουαλική εξάρτηση του ρασοφόρου από την τρανσέξουαλ, τον οδήγησε στην ενοικίαση γκαρσονιέρας σε γειτονιά της Πάτρας, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου.
Εκεί πλέον διαμένει με έξοδα του ιερέα η τρανσέξουαλ, χώρος που έχει μεταβληθεί σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. 
Όπως η ίδια η τρανσέξουαλ διαδίδει, ο παππάς ερεθίζεται ακόμα περισσότερο όταν στο κρεβάτι τους σχηματίζεται ερωτικό τρίγωνο, με την συμμετοχή και άλλου προσώπου. Λέει, ότι ικανοποιείται με την παρακολούθηση των προκαταρκτικών σεξουαλικών παιχνιδιών μεταξύ της ίδιας και του τρίτου προσώπου, (το οποίο συχνά αλλάζει), με τον ιερωμένο να μπαίνει στο «τερέν» του πόθου, ενώ έχει κάνει την ανάλογη «προθέρμανση»...

«ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ
Όμως οι παρουσίες τους, δεν περιορίζονται μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, αφού φαίνεται ότι τις νύχτες ο παππάς, κάνει ...αγρυπνίες: Αποχωρίζεται τα ράσα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι διατηρεί μικρή γενειάδα, περνάει απαρατήρητος για τους πολλούς με τα πολιτικά του ρούχα. Μαζί πραγματοποιούν νυχτερινές βόλτες, στο μαύρο αμάξι του ιερέα, με κυριότερο προορισμό την πλαζ του ΕΟΤ, το Ρίον και τον Ψαθόπυργο, ενώ στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ζωντανεύουν σκηνές δόξας, από το παλιό σουξέ του Κώστα Τουρνά «Δεν το ξανακάνω σ' Autobianki»...
Αμφίβολο είναι, εάν η πρεσβυτέρα του παππά, έχει υποψιαστεί παραμικρό, καθώς εδώ μάλλον ισχύει το γνωμικό «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο...»

http://www.dete.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger