E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ Ο ερωτας με την Ποπη Τσαπανιδου και ο γαμος που δεν εγινε

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν ήταν ποτέ από τους ανθρώπους που απασχολούν τα media με την προσωπική του ζωή.
Την πολυετή σχέση του με την Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησαν και οι δυο να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που αρχικά ήταν εύκολο, καθώς όταν γνώρισε την Πόπη Τσαπανίδου εκείνη ήταν μια απλή ρεπόρτερ του MEGA.
Χήρα με τρεις κόρες, οι δύο δίδυμες, δούλευε πεισματικά για να μεγαλώσει τα παιδιά της και να κάνει το επάγγελμα που αγαπά.
Στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη βρήκε το στήριγμα που χρειαζόταν για να παλέψει πιο σκληρά και να καταξιωθεί στο δημοσιογραφικό χώρο.
Η εφημερίδα NEWS του Σαββατοκύριακου σε δημοσίευμά της αφιερωμένο στο προφίλ του μαχητικού δημοσιογράφου, αφιερώνει και μερικές αράδες στη σχέση του με την Πόπη Τσαπανίδου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την NEWS, άνθρωποι που τους έζησαν από κοντά μιλούν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.
Έχτισαν το σπίτι τους στην Άνοιξη, καθώς η Πόπη αγαπούσε τη φύση, χωρίς όμως να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο ίδιος ο Κώστας είχε πει πως μετακόμισε στην Άνοιξη από έρωτα...
"Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ' το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ' ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα. Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος - πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν...".
Η σχέση τους κράτησε οκτώ περίπου χρόνια, γράφει η εφημερίδα, με τον Κώστα να αναλαμβάνει και το ρόλο του πατέρα για τις τρεις κόρες της, ενώ μαζί μεγάλωσαν και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο του γάμο.
Λίγο πριν το διαζύγιο της Πόπης από την κρατική τηλεόραση ήρθε και ο χωρισμός του δημοσιογραφικού ζευγαριού. Ένα τέλος που δεν ήταν κοινή απόφαση, ενώ οι σχέσεις τους για κάποιο καιρό μετά ήταν τεταμένες, όπως συμβαίνει σε όλους τους μεγάλους έρωτες που τελειώνουν.
Ο χωρισμός τους απασχόλησε περισσότερα τα media απ' ό,τι η ίδια τους η σχέση... Λογικό, καθώς επήλθε τη στιγμή που και οι δύο ήταν πλέον γνωστοί παρουσιαστές εκπομπών.
Ο χρόνος, όπως γίνεται σε αυτές σε αυτές τις περιπτώσεις, λειτούργησε ως γιατρικό και τα χρόνια που πέρασαν βοήθησαν στο να είναι σήμερα δύο καλοί φίλοι, καταλήγει το δημοσίευμα.
Το radar.gr ανέτρεξε στο αρχείο του και σας παρουσιάζουμε μια φωτογραφία από την εποχή που το ζευγάρι ήταν μαζί, ευτυχισμένο. Αυτό φαίνεται στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη, που κυριολεκτικά λάμπει έτοιμος να απολαύσει το πανάκριβο πούρο του.

http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger