E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χριστινα Μουστακα: Ο Γιανκοβιτς…οι καργιολες και η αδυναμια στα μπασκετικα κρεβατια!!!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


Το κορίτσι κάνει ότι μπορεί να φανεί. Λογικό σε αυτή την πιάτσα… που η ματαιοδοξία συνιστά ανίατη «ασθένεια». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Χριστίνα χτίζει καριέρα. Τι καριέρα; Τις sexy εμφανίσεις στη Μενεγάκη… τις κοπιαρισμένες απορίες της ξανθιάς Ελένης στους Αρβύλα… τις γυμνές φωτογραφήσεις που ναι μεν έκανε αλλά θέλει να ξεχάσει… τους δεσμούς με επιχειρηματίες.

Είναι λίγα; Όχι. Υπάρχουν όμως κι άλλα. Το κορίτσι έχει δείξει καιρό τώρα αδυναμία στις μπασκετικές καργιόλες. Ξέρετε ποιες; Τα πολύ μεγάλα-ελέω ύψους-κρεβάτια αθλητών και παραγόντων του Μπάσκετ που έχουν αυτά τα σίδερα; Αυτά τα κρεβάτια τα οποία εις την Ιταλικήν ονομάζονται Καργιόλες. Είναι γνωστό στους μυημένους ότι το κορίτσι έχει δείξει στο παρελθόν την αδυναμία της στο Μπάκετ. Και όπως όλα δείχνουν ξαναγυρνάει σε αυτό…μετά απο μια παρατεταμένη δοκιμαστική-σε άλλους τομείς-περίοδο.

Τα τελευταία νέα για το κορίτσι είναι πολύ καλά. η Χριστίνα είναι εδώ και λίγο καιρό με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Τον νεαρό μπασκεμπολίστα που είναι τάλε κουάλε με την Μουστάκα. Ψάχνει κι αυτός μέσα από τις διάσημες ή αν θέλετε αναγνωρίσιμες συντρόφους του να φανεί. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν τη Μουστάκα έλιωνε σόλες για γνωστή γυμνάστρια αναγνωρίσιμων Καλλιτεχνών.

http://www.ksenixtis.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger