E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κ. Στικουδη: Ολες οι λεπτομερειες για το ανατρεπτικο look στο νεο της clip! Backstage φωτογραφιες

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012



Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει με ένα ανατρεπτικό look και σέξι εμφάνιση στο καινούριο της video clip για το r'n'b τραγούδι της που έχει τίτλο “Από την αρχή”. 






Τα γυρίσματα έγιναν πριν από περίπου δέκα μέρες στη Λεμεσό και κράτησαν δύο 24ωρα. Δίπλα της είχε για μία ακόμη φορά κάποιους από τους καλύτερους επαγγελματίες!
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος, το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου,τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης και το styling οι Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας.





Η Κατερίνα αλλάζει τέσσερα λουκ στα μαλλιά της ενώ μετά από καιρό επιστρέφει στις αγαπημένες της αφέλειες. Ο Στέφανος με την Κατερίνα πειραματίστηκαν με διάφορα χτενίσματα, ενώ επέλεξαν ανάμεσα στα άλλα και τα κοτσιδάκια, όπως είχαν κάνει και για το εξώφυλλο του single.



Για τα ρούχα επέλεξαν ενα street sexy look που να παραπέμπει σε r'n'b ήχο και στύλ. Επέλεξαν κοσμήματα και αξεσουάρ Boudoir by Dennis P., ενώ η Maliya δημιούργησε ειδικά για την Κατερίνα ένα δαχτυλίδι με τη λέξη Bad, το οποίο πλέον δεν αποχωρίζεται. 

Για τα ρούχα και τα παπούτσια φόρεσε μεταξύ άλλων Adidas by Jeremy Scott, Blumarine, Diesel, Jeffrey Campbell άλλα και της Ελληνίδας Evadeena. 



Μιας και το κλιπ βασίζεται σε δύσκολες χορογραφίες, ήθελαν η Κατερίνα να είναι φρέσκια και σέξι άλλα παράλληλα άνετη - πέρα λοιπόν από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, έβαλε και κάποια μοδάτα σνίκερς αλλά και λεοπάρ μπότες apres ski. 

Αγαπημένο υλικό των συνεργατών της παραμένει το τζιν σε διάφορες φόρμες (crop tops, bodies, σορτς) σε συνδυασμό όμως με κάποια σέξι στοιχειά όπως ζαρτιέρες και ψηλά ankle boots.




Δες το video clip ολοκληρωμένο:



http://www.tlife.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger