E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 τροποι για σεξ κι αξιοπρεπεια στο γραφειο

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Και καθώς οι ώρες στο γραφείο αυξάνονται δραματικά και με τον ίδιο ρυθμό ψαλιδίζεται και ο μισθός σου, αποφάσισες να έχεις μια σεξουαλική σχέση με το ωραίο κορίτσι του γραφείου! Διάβασε τις 5 συμβουλές για να μην γίνεις ο περίγελος του εργασιακού σας χώρου!
1.Στείλε μου μήνυμα, χρόνια το περιμένω…
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο κόλπο για να αποφύγεις κάποιες ντροπιαστικές στιγμές, που μπορεί να ζήσεις από τους συναδέλφους που θα έχουν αντιληφθεί το ύποπτο παιχνίδι σου! Με το chat του μέιλ σου, θα μπορείς να σολάρεις άνετα. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς, αραιά και που, πίσω σου, μήπως και σε παρακολουθούν!
 2. Χαμογέλαστε, είναι η κάμερα ασφαλείας!
Πρέπει να κάνεις μια χαρτογράφηση των χώρων και να εντοπίσεις που βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας, αν δεν θέλεις να είσαι ο πρωταγωνιστής ερασιτεχνικού σίριαλ ή χειρότερα ερασιτεχνικού πορνό. Αυτό ίσως να είναι υπερβολή, αλλά το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να γνωστοποιηθεί το μυστικό σου ! Το θέλεις;
3. Μην καίτε το… σενάριο!
Έχετε προγραμματίσει να φύγετε στο εξωτερικό για ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο. Και καλά! Το θέμα είναι να έχετε συνεννοηθεί εκ των προτέρων τι θα πείτε. Στην ερώτηση «πού γίνεται αυτό το σεμινάριο;» η απάντηση θα πρέπει να είναι, με ένα στόμα, μια φωνή, «στο Παρίσι!». Αν σας πιάσουν αδιάβαστούς, το καλύτερο που θα πάθετε, θα είναι να σας βάλουν κακούς βαθμό.
 2. Η διπλωματία σώζει ζωές!
Επειδή τίποτα δεν κρατάει για πάντα –εκτός και αν γονατίσεις μπροστά σε όλους τους συναδέλφους σας- προσπάθησε όταν πάρεις την απόφαση να χωρίσετε, αυτό να γίνει φιλικά. Βέβαια, πολλοί από τους συναδέλφους θα ήθελαν να δουν υστερίες, αντεγκλήσεις και πιπεράτες αποκαλύψεις με πρωταγωνιστές εσάς τους δύο. Μην τους κάνεις τη χάρη. Να είσαι συναινετικός και γλυκός, γιατί αλλιώς μπορεί να ακούσεις ψιθύρους για το μέγεθος του πέους σου.
 1. Με σημαία τη διακριτικότητα!
Στο γραφείο πηγαίνεις για να δουλέψεις. Άσε τις χαμηλόφωνες συνομιλίες στο κουζινάκι και μην αποκαλύπτεις συνεχώς στα φιλαράκια σου, τις περιπέτειές σας εντός γραφείου. Κάποιοι θέλουν να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι μπορεί και να σε καρφώσουν!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger