E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Porsche Panamera Platinum Edition

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Με την ξεχωριστή (ως προς το εξοπλιστικό επίπεδο) και ιδιαίτερα πολυτελή έκδοση Platinum Edition, η Porsche εμπλουτίζει, από το Νοέμβριο, τη γκάμα της Panamera.


Ξεκινώντας από τα τέλη Νοεμβρίου, η Porsche λανσάρει μια ιδιαίτερη έκδοση της Panamera (θα διατίθεται ως Panamera 4 και Diesel), την Platinum Edition. Η έκδοση ξεχωρίζει χάρη στα διακριτικά, σχεδιαστικά της στοιχεία, χρώματος μεταλλικού ασημί platinum, τα οποία συνδυάζονται με στοιχεία του βασικού εξοπλισμού. Στην καμπίνα των επιβατών έχει επιλεγεί διχρωμία μαύρου – μπεζ, στάνταρ είναι η δερμάτινη επένδυση μέρους του εσωτερικού, ενώ το sport τιμόνι και τα αλουμινένια μαρσπιέ με το λογότυπο "Platinum Edition", στις εμπρός πόρτες, συμπληρώνουν την εικόνα. 

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: Bi-Xenon φώτα, εσωτερικούς και εξωτερικούς καθρέπτες που σκουραίνουν αυτόματα, για να περιορίζεται η αντανάκλαση από τα φώτα των πίσω οχημάτων, εμπρός σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, θερμαινόμενα καθίσματα και σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης PCM, με οθόνη αφής 7 ιντσών και 11 ηχεία. Από την κορυφαία Panamera Turbo, προέρχονται οι 19άρες ζάντες αλουμινίου. Οι τιμές για την Panamera "Platinum Edition", ξεκινούν στη Γερμανία από 79.707 ευρώ. 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger