E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανδρικα πεη προκαλουν εμφυλιο στη Βιεννη

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στη Βιέννη τα διαφημιστικά πόστερ που απεικονίζουν γυμνά σώματα ανδρών με επίκεντρο το πέος τους! Η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης έκθεσης με θέμα το ανδρικό γυμνό στην ιστορία της τέχνης.

 Το διάσημο «Leopold Museum» θα φιλοξενήσει την έκθεση «Γυμνοί Άνδρες, από το 1800 μέχρι σήμερα» και ο διευθυντής του, Peter Weinhäupl, έσπευσε να δικαιολογήσει την αμφιλεγόμενη διαφημιστική καμπάνια. Σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ήθελε, σε καμία περίπτωση, να σοκάρει ή να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, με την διαφημιστική αφίσα τριών ολόγυμνων ποδοσφαιριστών, που είναι έργο των Γάλλων καλλιτεχνών Πιέρ και Ζιλ.
Από την άλλη, στην αυστριακή πρωτεύουσα, δεν είναι και τόσο σίγουροι για το αγνό των προθέσεων του μουσείου, αφού το κατηγορούν για φτηνό μάρκετινγκ. Η αλήθεια είναι πως ο σάλος που έχει ξεσπάσει γύρω από την καμπάνια έχει λειτουργήσει εξαιρετικά για την έκθεση και η καμπάνια μπορεί να κριθεί ως επιτυχημένη, αφού η ανταπόκριση είναι πέρα του αναμενομένου.
Φυσικά και δεν λείπουν παρατράγουδα, όπως για παράδειγμα ο επιχρωματισμός στα επίμαχα σημεία από ανθρώπους που αντιτίθενται στην «προκλητική» -κατά αυτούς- διαφημιστική καμπάνια.
Το Leopold Museum άνοιξε τις πύλες του για την έκθεση χθες.

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger