E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σταη: Τι μου το φερατε εδω αυτο το τερας;

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της Έλλης Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, εφημερίδα αποκαλύπτει απόσπασμα από την γραπτή αναφορά της ΕΡΤ, μετά την ΕΔΕ, στο οποίο φέρεται να «καταθέτει» ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας. Το τέρας ήταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2/10, η συμπεριφορά της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ξεπέρασε κάθε όριο. Λίγο πριν βγει στο δελτίο αποκάλεσε «τέρας» μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που γνώριζε ότι την ακούνε τόσο στο στούντιο όσο και στο κοντρόλ. Μάλιστα ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας που την άκουσε να ειρωνεύεται τη συγκεκριμένη πολιτικό, σηκώθηκε να φύγει. Τον συγκράτησα και του ζήτησα να παραμείνει. Της ζήτησα να σταματήσει επιτέλους τα σχόλια κατά πάντων την ώρα των ειδήσεων. Αντί άλλης απάντησης, μου είπε ότι στο κοντρόλ θέλει τη Νικόλ Λιβαδάρη»,αναφέρεται στο απόσπασμα από την αναφορά του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο για την  ΕΔΕ που διατάχτηκε στην ΕΡΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Η δημοσιογράφος επιστρέφει πάντως κανονικά στο μέτωπο των ειδήσεων αφού μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ δεν της καταλογίστηκαν για την ρήξη με τη διεύθυνση ειδήσεων.Το πόρισμα της διαδικασίας δεν καταλόγισε ευθύνες σε κανέναν εμπλεκόμενο και το θέμα θεωρείται λήξαν.

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger