E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ναι Βοριδη στον πλειστηριασμο ακομη και της πρωτης κατοικιας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012



Δήλωση «βόμβα» του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.

Στη δήλωση που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών».
Όπως ήταν φυσικό, έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκληθηκαν από τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ. 

Η πρώτη αντίδραση ήρθέ από την πρώην βουλευτή της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία μέσω του λογιαριασμού της στο Twitter, τόνισε ότι κανείς δανειολήπτης δεν γνώριζε τις περικοπές που θα ακολουθούσαν όταν προχωρούσε στη σύναψη του δανείου.

Αλλά και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, έδωσε σκληρή απάντηση προς τον κ. Βορίδη, υπογραμμίζοντας: «Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι να διακατέχεται από οικονομικό πατριωτισμό».

http://newpost.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger