E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Tο εδωλιο δειχνει στον Ισιδωρο Κούυβελο ο Εισαγγελεας

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


Από την Έρρικα Βαλλιάνου



Να δικαστεί ο Ισίδωρος, Κουβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, για το ένα εκατομμύριο δολάρια που δεν είχε δηλώσει μαζί με τη σύζυγό του στο πόθεν έσχες στην Βουλη του 2011(χρήση 2010) ζήτησε ο Εισαγγελέας Εφετών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Τζαβέλλας κάνει αυτή την πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να δικαστεί ο Κούβελος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για άμεση συνέργια σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.

Τώρα αναμένεται η έκδοση βουλεύματος για να δούμε αν θα γίνει δεκτή ή όχι η εισαγγελική πρόταση. Να θυμίσουμε ότι για το περιβόητο ένα εκατομμύριο δολάρια που εντοπίστηκε ότι δεν είχε δηλωθεί από την αρμόδια επιτροπή της βουλής, ο Ισίδωρος Κούβελος και η σύζυγός του είχαν πει ότι προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και προορίζοντο για την αγορά πλοίου στο Λονδίνο.

Για την ιδία υπόθεση είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη από τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.Το θέμα είχει θέσει στην Επιτροπή της Βουλής προκαλώντας πάταγο ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, εναντίον του οποίου είχε στραφεί με αναφορά της στον Άρειο Πάγο η κ. Μπακογιάννη ζητώντας τον ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο του εισαγγελέα κ. Νικολούδη.


http://www.crime.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger