E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Καψη: Οποιος εχει μεγαλα αρ... δεν μιλα ετσι"

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


Φαίνεται πως οι καλλιτέχνες δεν λένε να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι σε όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής στο twitter για τις Χαρούλα Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη. Άλλη μια τραγουδίστρια τον «στολίζει» με τον δικό της τρόπο. Ο λόγος για την Ελεάνα Παπαϊωάννου.



Η Ελεάνα επέλεξε το Facebook για να δώσει την δική της απάντηση στον Μανώλη Καψή:

«Μεγάλη υπόθεση να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις, η μάλλον πριν αποτυπώσεις τη σκέψη σου σ ένα χαρτί, γιατί ο γραπτώς λόγος μένει. πόσο μάλλον αν θες να λέγεσαι δημοσιογράφος. κύριε "ΚΑΨΗ" την χαρούλα Αλεξίου κανονικά θα έπρεπε να

την πληρώνει και από πάνω αυτό το "κωλοκράτος",για την πολιτισμική συμβολή της, όχι να το πληρώνει! εσείς που κάνετε πολιτικό ρεπορτάζ θέλετε να μας πείτε ότι δεν γνωρίζατε όλα αυτά τα σκάνδαλα που αφορούν πολιτικούς από τη γέννηση τους εσείς που ακολουθείται σαφή πολιτική γραμμή τόσα χρονιά μεγάλη υπόθεση η ακαδημαϊκή μόρφωση δε λέω, αλλά "ξεχάσατε" την κοινωνική..οι λιμενεργάτες, αυτοί που δεν φορούν "γραβάτες κ" δε φορούν make up, αυτοί που δεν μορφώθηκαν, στοιχειώδεις τρόπους ευγένειας έχουν.. δε θα μιλούσαν ποτέ έτσι για μια γυναίκα, για μια Κυρία...που η φωνή της μυρίζει Ελλάδα..αλλά τι λέω...αυτοί έχουν κάτι αρχ….. νααααααααα!».


boki



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger