E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνδικαλιστες ΔΑΚΕ:«Σε ψηφισαμε και θα μας ακουσεις»-Τζαβαρας:«Βρε αει στο διαλο»

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού καθώς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο αποδοκίμασαν βουλευτές του κόμματος οι οποίοι προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους κυρίους Βρούτση και Σταϊκούρα!


Το... βάπτισμα του πυρός δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άδωνις Γεωργιάδης στους οποίους οι συνδικαλιστές φώναζαν «τί ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια». 



Μόλις ο Κώστας Τζαβάρας επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, οι συνδικαλιστές του επιτέθηκαν σε έντονο ύφος λέγoντάς του πως «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις». Ακολούθησε λογομαχία με τον κ. Τζαβάρα να λέει φεύγοντας «άει στο διάλο». Τότε τα αίματα «άναψαν» με κάποιον να πετά ένα ποτήρι νερό, ενώ ακολούθησαν και σπρωξιές μεταξύ των παρισταμένων.


Από τη μήνη των συνδικαλιστών δεν γλύτωσε ούτε ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος, προτίμησε να μην δώσει συνέχεια. Το ιστορικό στέλεχος της ΔΑΚΕ κ. Κουτσούκης προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας ότι στους συνδικαλιστές δεν αρμόζουν οι τραμπουκισμοί.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger