E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στην Football League Ολυμπιακος Βολου, Καβαλα και Ηρακλης

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Football League μετά την συνεδρίασή της ενέταξε στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωτάθλήματος. Ένταση ανάμεσα σε Σαλευρή-Κούγια και Καλογιάννη.
 

 
Μετά την συνεδρίαση της ΕΠΟ για την υπόθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή, σειρά πήρε η Football League να συζητήσει το θέμα.

Μετά την συνεδρίαση η διοργανώτρια αρχή συμπεριέλαβε τελικά στην κατηγορία τις τρεις ομάδες και έτσι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 21 συλλόγους.

Κλήρωση του πρωταθλήματος δεν έγινε και μετατέθηκε για την την προσεχή Τρίτη (18/9), ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξε ένταση μεταξύ των Σαλευρή και Κούγια στην πρόταση του προέδρου κ. Καλογιάννη για αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος.
Με τον Κούγια μάλιστα να καταθέτει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Football League η οποία απορρίφθηκε.

Όσον αφορά την ένταξη των ομάδων στην κατηγορία έγινε ψηφοφορία και πέρασε με 14 ψήφους έναντι τεσσάρων κατά. Έντονα αντέδρασαν οι Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

"Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.
 Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο".

 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger