E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Game of Thrones στην Αθήνα: Πώς θα ήταν χωρισμένα τα βασίλεια στην Αττική [εικόνα]

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013


Έναν έξυπνο χάρτη δημιούργησαν οι φαν του Game of Thrones στην Αθήνα, στριμώχνοντας τα 7 βασίλεια των Γουέστερος στην Αττική και επιλέγοντας τον κατάλληλο οίκο για να διοικήσει το καθένα.

Το Game of Athens είναι μία ιδέα της ιστοσελίδας oneman.gr, οι διαχειριστές της οποίας, με τη δημιουργική βοήθεια του Παναγιώτη Τσαγκάρη έφτιαξαν τον χάρτη της Αττικής, χωρισμένο σε βασίλεια και οίκους.
Ας δούμε αναλυτικά ποια περιοχή διοικεί ο κάθε οίκος:

Λάνιστερ
Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πολιτεία αλλά και το βουνό της Πεντέλης για να κάνουν τις εκδρομές τους.
Τα πλουσιόπαιδα των Westeros κατακτούν τα βόρεια προάστια, με έναν ισχυρογνώμονα πατέρα (Τάιγουιν Λάνιστερ) που έχει δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία, ένα γιο στο εξωτερικό (Τζειμι) και άλλα 2 παιδιά που έχουν διαρκώς απαιτήσεις και γνώμη για τα οικονομικά της οικογένειας (Σέρσει, Τύριον).

Μπαράθεον
Ψυχικό, Φιλοθέη, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και τριγύρω περιοχές.
Παλιά καλά τζάκια, dolce vita, όμορφες γυναίκες και αστείρευτο κέφι, είναι φυσικό να τραβούσε το βλέμμα του γερο-Ρομπερτ

Σταρκ
Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Πάρνηθα και ακόμα πιο πέρα μέχρι το Τείχος. (δεν έχει οριστεί ακόμα που βρίσκεται το Τείχος)
Χιόνια και Βορράς για τους Σταρκ, αλλά όχι τα κλασσικά Βόρεια Προάστια των Λανιστερ. Επιλέγουν μία περιοχή αραιοκατοικημένη που θα πνίγεται στο χιόνι το χειμώνα και θα βολτάρουν ανενόχλητοι οι λύκοι τους.

Ταιρέλ
Από την Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.
Επειδή οι Ταιρέλ υπερηφανεύονται διαρκώς για την ομορφιά και την μοναδικότητα του Highgarden, αποφάσισαν να κατακτήσουν την παραλιακή, για να μπορούν να υπερηφανεύονται και στην Αττική.

Γκρέιτζοι
Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό και τα πρώτα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Προκαταβολικά συγνώμη απο τους Πειραιώτες που τους χρεώνουμε τον Θίον Γκρέιτζοι, ωστόσο δεν υπάρχει καλύτερη περιοχή για τον συγκεκριμένο οίκο που γεννήθηκε με το άρωμα της θάλασσας στα πνευμόνια του.

Αρρυν
Το βουνό του Υμηττού και οι περιοχές από κάτω. Από Ηλιούπολη και Βύρωνα μέχρι Παπάγου και Χολαργό.
Ο Υμηττός είναι το βουνό που επιβλέπει την Αττική όπως επιβλέπει το κάστρο του Αιρι τις πεδιάδες
των Γουέστερος.

Κινγκς Λάντινγκ - Μπαράθεον και Λάνιστερ προς το παρόν
Το κέντρο της Αθήνας και τις γειτονικές περιοχές Παγκρατίου, Κυψέλης, Ακρόπολης, Κουκακίου κλπ.
Εκεί προεδρεύει η πολιτική ηγεσία του τόπου. Μέρος συγκρούσεων και διεκδικήσεων με κάθε Οίκο να ονειρεύεται την πολιτική και πολεμική εξουσία.

Τουλι και Φράι
Από Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι και Αιγάλεω.
Το Riverlands είναι κυρίως μια περιοχή αέναων μαχών που περνούσε από το ένα βασίλειο στο άλλο και θυμίζει το αγωνιστικό πνεύμα των Δυτικών Προαστίων.

Μάρτελ
Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο και τριγύρω.
Οικογενειάρχες και φιλήσυχοι, μένουν προς το παρόν στο παρασκήνιο, μακριά από φασαρίες και μάχες. Ζουν σε εύφορη περιοχή με πολύ καλό κρασί και δεν ανακατεύονται πολύ με τα τεκταινόμενα
του κέντρου.






















Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger