E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Πούτιν προωθεί τα ρωσικά όπλα με μπροστάρη τον Στίβεν Σιγκάλ!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013


Τον Στίβεν Σιγκάλ, διάσημο ηθοποιό ταινιών δράσης, στρατολογεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να αποτελέσει το «πρόσωπο» της διεθνούς καμπάνιας προώθησης της ρωσικής βιομηχανίας όπλων, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκοζίν.
Όπως μεταδίδουν ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ντμίτρι Ρογκοζίν, δήλωσε πως ο διάσημος ηθοποιός ίσως να βρεθεί στην «εμπροσθοφυλακή» της διεθνούς καμπάνιας προώθησης του εργοστασίου οπλοπαραγωγής «Ντεγκταρέφ», κατά τη διάρκεια κοινής τους επίσκεψης στις εγκαταστάσεις, την Τρίτη.
«Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις τους Αμερικανούς (κατασκευαστές) με τα δόντια και το πνεύμα σου, και αν οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να σε προωθήσουν και να σε υποστηρίξουν, αυτό δείχνει ότι μαθαίνουμε νέους τρόπους να λειτουργούμε στις εταιρικές αγορές πολεμικού υλικού» είπε σχετικά ο Ρογκοζίν.
Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και ειδικά στους Ρώσους αξιωματούχους. Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε συνάντηση και με τον Ρογκοζίν.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger