E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έπαθε κάταγμα στο πέος του από το πολύ άγριο σεξ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013



Σε μία οδυνηρή εμπειρία υποβλήθηκε ένας 32χρονος Ιταλός, ο οποίος ύστερα από άγριο σεξ με την κοπέλα του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα πέους.
Όπως εξήγησε στους γιατρούς, ο άντρας ένιωσε έναν έντονο πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με την αγαπημένη του, ενώ άκουσε έναν θόρυβο σαν σπάσιμο από την περιοχή των γεννητικών του οργάνων.
Μέσα σε λίγα λεπτά, το μόριό του άρχισε να διογκώνεται και να εμφανίζεται ένα αιμάτωμα που απλώθηκε αστραπιαία σε όλη την περιοχή.
Το ζευγάρι πανικόβλητο επικοινώνησε με το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, όπου ο ειδικός πρότεινε να τοποθετηθεί αρχικά πάγος. Ωστόσο, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που ο 32χρονος με την σύντροφό του αποφάσισαν πως έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε το κάταγμα στο πέος του.
«Την ώρα που ολοκληρώναμε άκουσα ξαφνικά ένα κρακ κι έπειτα ένιωσα έναν πολύ έντονο πόνο. Αμέσως μετά το μόριό μου πρήστηκε και άρχισε η αιμορραγία. Δεν καταλάβαινα τίποτα, νόμιζα ότι πέθαινα», δήλωσε μετά το σοκ ο νεαρός.
Όπως του είπαν οι γιατροί, υπέστη κάταγμα, ενώ έσπασε και η ουρήθρα.
«Μου σύστησαν να απέχω από σεξουαλική δραστηριότητα, ωστόσο δε νομίζω ότι θα μπορώ να σεβαστώ τις οδηγίες τους», δήλωσε αμετανόητος ο 32χρονος.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger