E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρελή θαυμάστρια απειλεί διάσημο τραγουδιστή – Περιοριστικά μέτρα

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013




Ο θρυλικός τραγουδιστής των Λεντ Ζέπελιν, Ρόμπερτ Πλαντ, κατέθεσε αίτημα για την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, έναντι μιας τρελής θαυμάστριάς του, η οποία υποστηρίζει ότι είναι «παράφρον και ερωτευμένη».
Ο μύθος της παγκόσμιας μουσικής τονίζει ότι η γυναίκα, Άλισον Μπίλινγκς, έχει ξεκινήσει να μετατρέπεται σε απειλή για την ασφάλεια και τη ζωή του. Σύμφωνα με έγγραφα που εντόπισε το TMZ, η γυναίκα παρενοχλεί τον τραγουδιστή εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο απειλητική.
Η Άλισον φέρεται να πιστεύει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Πλαντ, παρά το γεγονός ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ δια προσώπου. Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών χρόνων, έχει παρευρεθεί σε αρκετές συναυλίες παγκοσμίως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει στείλει λουλούδια, δώρα και που έχει επιχειρήσει να του αφήσει κλειδιά ξενοδοχείου, προσπαθώντας να έρθει κοντά στον διάσημο μουσικό.
Πρόσφατα, ο Πλαντ ανέφερε πως η συμπεριφορά της Άλισον άρχισε να χειροτερεύει, ειδικά από τότε που ανακοίνωσε ότι βγαίνει με την νυν σύντροφό του, Πάτι Γκρίφιν. Έκτοτε, όπως αναφέρει το TMZ, η Μπίλινγκς έχει ξεκινήσει να του στέλνει τακτικά μηνύματα, μερικά εκ των οποίων γράφουν: «Η προδοσία σου με μια άλλη γυναίκα μου μαχαιρώνει ακόμα το μυαλό» και: «Σε έχει τυλίξει τόσο σφιχτά που μου έρχεται να κάνω εμετό. Σου λέω ότι αυτή η σάπια σε χαλάει».
Άλλα μηνύματα περιλαμβάνουν ακόμα και απειλές, όπως: «Η γυναίκα αυτή είναι κυριολεκτικά απαίσια για εσένα και τη ζωή σου. Σε λίγο θα την ερωτευτείς κιόλας. Δεν κάνω πλάκα, δεν μπορώ και δεν θα συνεχίσω να ζω με αυτόν τον τρόπο. Αν δεν κάνεις κάτι εσύ θα κάνω εγώ».
Ο 64χρονος μουσικός ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον της παράφρονος θαυμάστριάς του, και προσέλαβε και μια ομάδα σεκιούριτι, η οποία συμφώνησε στο γεγονός πως η ζωή του Πλαντ βρίσκεται σε κίνδυνο.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger