E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Δείτε τι έκλεψαν από νεκροταφείο

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013


Απίστευτο και όμως ελληνικό…

Χωρίς πόρτα άφησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τον χώρο των δημοτικών κοιμητηρίων Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Οι δράστες που κινήθηκαν ακαριαία και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον φύλακα των νεκροταφείων αφαίρεσαν την σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χώρου των κοιμητηρίων και τράπηκαν σε φυγή. Χρησιμοποιώντας ειδικά σύνεργα και κατά πάσα πιθανότητα μεγάλο όχημα, όπως φορτηγό, ξήλωσαν στην κυριολεξία την πόρτα και τη μετέφεραν χωρίς να αφήσουν ούτε βίδα!

Προσωρινά ο δήμος τοποθέτησε σύρματα στη θέση της πόρτας, ώστε να μην μοιάζει ξέφραγο αμπέλι ο χώρος των κοιμητηρίων, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η αντικατάσταση της πόρτας, διαδικασία που θα κοστίσει περίπου 500 ευρώ στον δήμο Ξάνθης. «Εκμεταλλεύτηκαν το ότι ήταν Πάσχα για να δράσουν και να κλέψουν την πίσω πόρτα» αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται περιστατικό κλοπών στον χώρο των κοιμητηρίων που βρίσκεται δίπλα στον οικισμό αθιγγάνων, με πιο πρόσφατα τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες που επισκέπτονταν τον χώρο.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger