E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Απριλίου 2013

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, τις καλές επιρροές του σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου προσφέρει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Παρασκευή μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος, θα τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου εκπέμπουν σήμα κινδύνου, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει, σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων, αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις πράγματα, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφωνίες, που θα σου δώσουν την ώθηση που επιδιώκεις στην καριέρα σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και δεν αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και με λίγη προσοχή, θα διατηρήσεις αυτή την ισορροπία.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, φίλε Δίδυμε, τώρα θα μπουν σε μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών, μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου, χωρίς άλλες αναβολές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με τον σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση, μπορούν να ξεπεραστούν όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το παρόν, αλλά και το μέλλον σου. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Δίδυμε, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά, αλλά καλύτερα να αποφύγεις σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές, προκειμένου να δεις με περισσότερη σοβαρότητα πρώτα τους στόχους σου και πώς θα τους επιτύχεις. Τα οικονομικά σου θέλουν περισσότερη σκέψη και οργάνωση. Βάλε ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου, για να μην αγχωθείς στο μέλλον.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και, με την εύνοια του Ερμή που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα θα σε ωθήσει να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε μαζί κάποια θέματα που σας απασχολούν. Ιδιαίτερα ορισμένα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, μπορούν να λυθούν με τον διάλογο και με ήπιους τόνους. Κι αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να έχεις μια καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες, που θα προκληθούν από τους ανταγωνιστές σας. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα προκύπτουν και σε αναστατώνουν. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες, για να χειριστείς με επιτυχία τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές κι εσύ αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, έχεις την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που σε περιμένει πώς και πώς! Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, αποκάλυψε την ερωτική σου πλευρά και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά, φίλε Λέων, και η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες, που θα πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου και δούλεψε ομαδικά, για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε καλό δρόμο και μπορείς να διευθετήσεις νομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα.




Παρθένος
24/8-22/9

Μία ευχάριστη και δημιουργική Παρασκευή είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Παρθένε. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως, η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να δώσεις στον σύντροφό σου την ασφάλεια και την αγάπη που επιθυμεί. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, έχεις την εύνοια της θετικής όψης της Σελήνης από τον Ταύρο, με τον Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, που σου δίνει κάθε δυνατότητα να φλερτάρεις ή ακόμη και να ερωτευθείς. Μην το χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε, και με την καλή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη δουλειά σου, θα πετύχεις πολλά από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Δείξε προσοχή σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν καλή διαχείριση, γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Ήρθε η ώρα, φίλε Ζυγέ, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτήν την Παρασκευή για το ζώδιό σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις τελειωτικά, με θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον, που σου χαμογελά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δεις με μια πιο θετική ματιά τη σχέση σου και θα εκδηλώσεις το συναισθηματισμό σου στο ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος τα βράδια, δέξου να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σου “προξενεύουν” οι φίλοι σου, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, και αυτή θα είναι μία Παρασκευή που θα σε ικανοποιήσει, με τις εξελίξεις που θα φέρει στα επαγγελματικά σου. Καλό όμως είναι αποφύγεις τις συμφωνίες και τα θέματα που προϋποθέτουν υπογραφές συμβολαίων. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να δείξεις προσοχή και να μην παρασυρθείς σε κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Σκορπιέ, προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που είναι λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια θέματα, που σας απασχολούν και τους δυο. Κάνε το με καλή διάθεση, χωρίς πείσμα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί να ξέρετε ότι σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, από άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι ώρα να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου αγαπητέ Σκορπιέ, θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα αλλά και υπομονή, για να πετύχεις όσα σκέφτεσαι. Ακόμα και τα θέματα που παρέμεναν στάσιμα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά για εσένα, γι’ αυτό μην παρατάς τις προσπάθειές σου, ακόμη κι αν σήμερα ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Πλούτωνας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Τα οικονομικά σου θα βγουν από την ισορροπία τους. Περιόρισε τα έξοδά σου, για να τα επαναφέρεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Είσαι αρκετά φορτωμένος σήμερα, φίλε Τοξότη, και προσπαθείς να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να βάλεις μια καλή σειρά στις εκκρεμότητές σου. Καθετί που κάνεις χρειάζεται σκέψη και όχι παρορμητισμό. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, με την Σελήνη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τους Διδύμους και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, και μην σταματάς μπροστά σε μικρά εμπόδια, που μπορεί να σου τύχουν!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης καλύτερα να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου και να αποφύγεις συζητήσεις, που θα σε φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα και μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις πολλά λάθη, που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να διορθώνονται και κάποια έσοδα που είχαν καθυστερήσει, θα φτάσουν τελικά στα χέρια σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Έχεις αρκετά στο κεφάλι σου, που πρέπει να μπουν σε σειρά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αποδιοργανωθείς σήμερα με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι. Με τον Πλούτωνα να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, ίσως θελήσεις να απομονωθείς και να τα ‘‘βρεις’’ με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να περάσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου, αν αφήσεις μακριά από αυτή τους εκνευρισμούς που σου προκαλούν κάποιοι άλλοι τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα απόψε αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με τα φλερτ που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή, φίλε Αιγόκερε! Κάποιες νέες συνεργασίες δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο νομίζεις, γι’ αυτό μη βιαστείς να τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου ζητήματα σε αγχώνουν, με κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και θα τα ισορροπήσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα σε θέλει σε εγρήγορση, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην αφήνεις να περνούν ευκαιρίες, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά και θα δεις ότι όλα είναι στο χέρι σου. Σε κάθε περίπτωση, γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις επαφές με τους γύρω σου και μην επιμένεις με πείσμα στις απόψεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε να χαλαρώσεις και πέρνα ένα ήσυχο βράδυ με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση για να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από την Αφροδίτη στον Κριό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να κινηθείς με οργάνωση, φίλε Υδροχόε, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, καθώς σήμερα οι ευκαιρίες να ξεκολλήσουν κάποια στάσιμα ζητήματα είναι πολλές. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις μια σειρά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Κάθε νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα, σήμερα μπορεί να διευθετηθεί με επιτυχία.





Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ικανότητές σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα γίνουν το όχημα για να πετύχεις όσα θέλεις, καθώς η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, προκειμένου να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου. Όσα ζητήματα παρέμεναν στάσιμα θα μπουν σε μια καλή σειρά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου με δυναμικό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου αρκετά προβλήματα, που απασχολούσαν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου, και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς μην κάθεστε λεπτό και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν οι πλανήτες, για να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην επαγγελματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια μικρά προβλήματα και αντιξοότητες. Δεν πρέπει όμως να απογοητευθείς, γιατί πραγματικά με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Στα οικονομικά σου, κάνε ένα πρόγραμμα, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger