E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

20χρονος υποχρέωσε την πρώην του να τον ακούσει να αυτοκτονεί!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013



Σε γκρεμό 100 μέτρων "βούτηξε" με το φορτηγό του ο 20χρονος σεφ Ρόμπι Χάιμπολ όταν η 21χρονη Σάνον Γούντφορντ, μητέρα των δυο παιδιών του, του ανακοίνωσε το τέλος της 4χρονης σχέσης τους. Μια πτώση που την «ανάγκασε» να ακούσει live καθώς την πήρε τηλέφωνο πριν πατήσει το γκάζι.

«Του είπα ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ και ότι έχουμε τελειώσει. Λίγο αργότερα μου έστειλε ένα sms που έλεγε 'Χαιρέτισε τα παιδιά εκ μέρους μου. Ελπίζω να μπορέσεις να ζήσεις με αυτό που έκανες. Είναι καλύτερα έτσι. Καληνύχτα. Οπότε τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Όταν το σήκωσε, μου είπε 'Χαίρομαι που πήρες. Θέλω πολύ να ακούσεις αυτό'. Το επόμενο πράγμα που άκουσα είναι το αυτοκίνητο να μαρσάρει, να χτυπάει τον φράχτη και -προφανώς- να πέφτει. Τον άκουσα να ουρλιάζει και μετά το κινητό νέκρωσε».

Αυτά δήλωσε η -σοκαρισμένη- 21χρονη στην αστυνομία σχετικά με το τι οδήγησε τον πατέρα των δυο παιδιών της (ηλικίας δυο και τριών ετών) να πηδήξει με το φορτηγό του πάνω από τον γκρεμό Culver Cliffs στο Isle of Wight στις τρεις τα ξημερώματα.

Η ακτοφυλακή, την οποία κάλεσε αμέσως, βρήκε τελικά το πτώμα του -μέσα στο φορτηγό του- στη βάση του γκρεμού, τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

thestival.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger