E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 11 Απριλίου 2013

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς με τίποτα, αγαπητέ Κριέ, γιατί αλλιώς θα γίνουν λάθος κινήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προνοητικός, ώστε να αποφύγεις επιπόλαιες ενέργειες. Απόφυγε επίσης τις σπατάλες, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Άρης από το ζώδιο σου θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό, φίλε Κριέ, και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου και είσαι μόνος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα άτομο από τη δουλειά σου και να γοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις, που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και σύντομα θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη, φίλε Δίδυμε, και θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Εσύ που αναζητάς την ερωτική ευτυχία, να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αφορά στο άτομο που θέλεις καιρό τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια, που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς έχουν μείνει πίσω σε σχέση με κάποια αναπάντεχα έξοδα που είχες.





Καρκίνος
22/6-22/7

Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, αγαπητέ Καρκίνε, και δείξε το ενδιαφέρον σου για τα προβλήματά τους, χωρίς να προβάλλεις ακόμη μία φορά τον εγωισμό σου. Σήμερα θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ερωτευτείς και γενικότερα να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το βράδυ, αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση και στην χαλάρωση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη, που σήμερα θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα στρώσει έτσι τις καταστάσεις, φίλε Καρκίνε, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Κι αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω, διασκέδασε με τους φίλους σου και η αποψινή νύχτα θα σε αποζημιώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς τώρα να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα την βελτιώσεις. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η ενεργητικότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού ευνοεί ιδιαίτερα τον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Λέων! Θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, προκειμένου να βελτιωθεί, αλλά και να δώσεις στον σύντροφό σου και όλα αυτά που μπορεί να του λείπουν. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μπορείς να βγεις σήμερα έξω και να ψάξεις να το βρεις, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς επίσης σήμερα να κάνεις συζητήσεις, σε σχέση με οικονομικά θέματα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα πιεστείς από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Παρθένε, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή και η κατάσταση θα βελτιωθεί στην πορεία της μέρας. Μπορείς να βρεις τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, αρκεί να μείνεις λογικός και ρεαλιστής.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Παρθένε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για πιθανά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, καλό θα είναι να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να το γνωρίσεις καλύτερα, γιατί μπορεί όντως να έχει κάτι ενδιαφέρον να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε πολλά θέματα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη σχέση σου με κάποια άτομα, με τα οποία είχαν προκύψει κάποιες παρεξηγήσεις το τελευταίο διάστημα. Θα βρεις τρόπους να γεφυρώσεις τα χάσματα και να δώσεις οριστικό τέλος σε κάποια προβλήματα. Καμιά φορά, δεν είναι κακό να κοιτάξεις και λίγο τις ανάγκες των γύρω σου… Μία καινούργια γνωριμία ίσως αναστατώσει τους ελεύθερους του ζωδίου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο θα σου φτιάξει την διάθεση, αν είσαι Ζυγός, και θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεραστούν κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.





Σκορπιός
23/10-22/11

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, αγαπητέ Σκορπιέ, θα στεφτεί με επιτυχία. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να σε ανεβάσουν στην κορυφή. Ξαφνικά και από το πουθενά, θα σου έρθουν μερικές απαντήσεις, σε παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, με τη γοητεία σου και την επικοινωνιακή δεινότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές.





Τοξότης
23/11-21/12

Περιόρισε σήμερα τις υποχρεώσεις σου όσο μπορείς, αγαπητέ Τοξότη, και αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σου δίνει χαρά και εκτονώνει την ένταση που νιώθεις. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τους δικούς σου και μην γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός. Κάποιο δικό σου άτομο ίσως σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που θα σου παρουσιαστούν. Δείξε λίγη τρυφερότητα, άλλαξε διάθεση και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αισθηματικές προβλέψεις
Από σήμερα μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, ώστε να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, αλλά να περνάς και εσύ καλύτερα μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου είναι μέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αν είσαι Τοξότης. Κάποια προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις σου, που επανειλημμένα συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωσή τους, πρέπει να καταπολεμηθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του. Εσύ που βιώνεις ακόμη ερωτικές μοναξιές, ετοίμασε την αγκαλιά σου, γιατί μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει από το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα έχεις σημαντική βελτίωση.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς όμως να καταπιέζετε ο ένας τον άλλον. Έτσι, όλα θα πάνε καλύτερα. Χρειάζεσαι να δείξεις ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στη δουλειά σου και, αν φροντίσεις να μην δείξεις υπερβολική εμπιστοσύνη σε τρίτους, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου σχέδια, θα έχεις σημαντική βελτίωση στην εξέλιξή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγες έξω, διασκέδασε και μην χάνεις άδικα το χρόνο σου, κλεισμένος μέσα στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, που θα σου ‘‘λύσουν’’ τα χέρια σε σημαντικές στιγμές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται για τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, και σε ευνοεί! Έτσι, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, καθώς θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά ο χειρισμός σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς σε διακρίνει μια τάση για άσκοπα έξοδα.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger