E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκάλυψη σοκ: Η κόρη του Αναστασιάδη και ο υπουργός Οικονομικών έβγαλαν χρήματα από την Κύπρο λίγο πριν το κούρεμα

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο,έπειτα από την αποκάλυψη πως ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 καταθετών που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, λίγο πριν την απόφαση του πρώτου Eurogroup, βρίσκεται η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Έλσα Αναστασιάδη και ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.
Στο τηλεοπτικό δελτίο του Μέγκα-Κύπρου παρουσιάσθηκε η λίστα των 6.000 καταθετών, που μετέφεραν πέραν των 4 δισ. ευρώ εκτός Κύπρου λίγες ημέρες, πριν το πρώτο Εurogroup , στις 14 Μαρτίου.
Tο κανάλι δεν ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα, «έδειξε» όμως μέσα από τα πλάνα της λίστας δύο «σημαντικά» πρόσωπα, αυτό της θυγατέρας του προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσας Ν. Αναστασιάδη, αλλά και του μέχρι πριν λίγες ημέρες υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.
Παράλληλα, όπως επισημαίνει η Καθημερινή της Κύπρου, η Έλσα Ν. Αναστασιάδη θα μπορούσε νομότυπα να είχε και να μετέφερε λογαριασμούς εκ μέρος των πελατών της ως δικηγόρος, σημειώνοντας πως υπάρχουν ερωτήματα «πολιτικής ηθικής» που πρέπει να απαντηθούν με πειστικό τρόπο.
iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger