E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟK: Φυλάκισαν 10χρονο κοριτσάκι επειδή κατήγγειλε βιασμό!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013



Με το στόμα ανοιχτό έχει μείνει όλος ο πλανήτης μετά το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην Ινδία. 

Ένα 10χρονο κορίτσι στην πόλη Bulandshahr πήγε μαζί με τη μητέρα του σε αστυνομικό τμήμα γυναικών, για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. 

Αντί όμως να συλληφθεί ο δράστης οι αστυνομικοί περασαν χειροπέδες στο άτυχο κοριτσάκι και το έκλεισαν μάλιστα για λίγες ώρες μέσα σε κελί! 

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα και όπως υποστηρίζει ο ανώτερος επιθεωρητής της αστυνομίας Gulab Singh «το παιδί είναι ανήλικο, κι αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν ούτε να κρατηθεί πίσω από τα σίδερα αλλά ούτε και να παραμείνει στο τμήμα ως θύμα. Κάτι τέτοιο είναι λάθος. Αν η αξιωματικός έχει προβεί σε μία τέτοια ενέργεια τότε θα λάβουμε σίγουρα τα απαραίτητα μέτρα».

Γυναίκα πολιτικός της περιοχής, η Rita Bahuguna Joshi υποστήριξε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι ενδεικτικό ενός μεγαλύτερου προβλήματος επιβολής νόμου στην Ινδία. «Αντί να συλληφθεί ο δράστης, η αστυνομία συλλαμβάνει το κορίτσι. Το έχουμε καταγγείλει αυτό εδώ και πολύ καιρό, κι όμως κανείς δεν κάνει τίποτα. Συγχαίρω τα ΜΜΕ που καλύπτουν όλα αυτά τα θέματα. Θέλουμε να ληφθούν αυστηρά μέτρα για τον ένοχο. Η κυβέρνηση απέτυχε να κάνει το οτιδήποτε», υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως «η αναισθησία τόσο της αστυνομίας όσο και της κυβέρνησης είναι έκδηλη εδώ».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger