E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εισαγγελέας: Ο Αναστασιάδης ήταν ο κομιστής του «ροζ DVD»

Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τον πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΠΟ Χρήστο Ζαχόπουλο και το επίμαχο «Ροζ DVD» εισηγήθηκε στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας ο εισαγγελέας Γιάννης Αγγελής, ο οποίος ανέφερε πως ο «κομιστής» του DVD ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης.
Ο εισαγγελέας πρότεινα την ενοχή σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων της πρώην συμβασιούχου του υπουργείου Πολιτισμού Εύης Τσέκου, του δικηγόρου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη και του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη.
Επίσης σύμφωνα με τον εισαγγελέα αθώα θα πρέπει να κηρυχθεί η Εύη Τσέκου για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Χρήστου Ζαχόπουλου, καθώς όπως είπε δεν προκύπτει οιαδήποτε «αιτιώδης συνάφεια» της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού με την καταγραφή του επίμαχου υλικού, αφού είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δύο μήνες μεταξύ των δύο γεγονότων.
Ο Γιάννης Αγγελής τόνισε πως ο Θέμος Αναστασιάδης αντέγραψε το οπτικοακουστικό υλικό που προσκόμισε η Τσέκου όταν επισκέφθηκε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», χωρίς να γίνει αντιληπτός και, στη συνέχεια, παρέδωσε το υποκλαπέν DVD στον τότε επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανό.
Ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίστηκε μάλιστα απόλυτα βέβαιος ότι ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης ήταν ο αποκαλούμενος «κομιστής» του επίμαχου DVD: «Ο Γιάννης Ανδριανός λέει την αλήθεια και ο Θέμος Αναστασιάδης λέει ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.
Στην αγόρευση του, ο εισαγγελέας άφησε αιχμές ότι η ενέργεια αυτή του κατηγορούμενου εκδότη ενδεχομένως συνδεόταν με την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ για τα οποία ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ. Τον ισχυρισμό αυτόν προέβαλε, απολογούμενος, ο δικηγόρος Χρήστος Νικολουτσόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι με το «ροζ υλικό» ο Αναστασιάδης ήθελε «να εκβιάσει την κυβέρνηση».
Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόφαση των δικαστών.

Πηγή tvxs

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger