E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 6 Απριλίου 2013

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Οι ιδέες σου σήμερα είναι αρκετά έξυπνες και πρωτότυπες, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή, απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζονται σήμερα προσοχή, γιατί μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Αν μπορείς να τις αποφύγεις, τόσο καλύτερο για εσένα. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει και να γεμίσει τη ζωή σου, να ξέρεις ότι το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και απρόβλεπτο, αρκεί να εκδηλώσεις και εσύ με την σειρά σου τις ανάλογες διαθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα χρειαστεί να έχεις το νου σου στις καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Πριν πάρεις αποφάσεις, εξέτασε όλα τα δεδομένα που έχεις και συζήτησέ τα με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν σχέση με το αντικείμενο σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή σε σχέση με επιθυμίες, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που βιώνεις ακόμη ερωτικές μοναξιές, άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου μπορεί να έχει σήμερα αυξημένες απαιτήσεις, φίλε Ταύρε. Κάνε ό,τι χρειάζεται, αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου, αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια των συνομιλητών σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, γιατί σήμερα θα προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνιακή σου ικανότητα και η έντονη φαντασία σου, σου υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες. Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στη διευθέτηση κάποιων εκκρεμών υποθέσεων στον επαγγελματικό τομέα. Προς το απόγευμα, η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη και ίσως και κυκλοθυμική. Θα σου κάνει καλό να μείνεις λίγο μόνος σου, με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις διενέξεις και τους διαπληκτισμούς. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά, να θυμάσαι ότι έχεις την εύνοια των πλανητών στο πλευρό σου, για να γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα τις εντάσεις και να μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Σε κάθε περίπτωση, μην κλείσεις συμφωνίες και δώσε προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια…




Καρκίνος
22/6-22/7

Σου έχουν μαζευτεί αρκετές υποχρεώσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Εξάλλου, η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφό σου όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, μην επικεντρωθείς μόνο στα άσχημα, μίλα και για τα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Αρκεί βέβαια να ακούσεις τις συμβουλές τους και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές, που σε αγχώνουν.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Λέων. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα, με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά, γεμάτη από νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα τη σημερινή ημέρα, φίλε Λέων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για κάποια κοινά σας σχέδια που έχουν καθυστερήσει αρκετά και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις, που θα σας βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις, τότε όλα εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούν, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.





Παρθένος
24/8-22/9

Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά, αγαπητέ Παρθένε. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου, αν είσαι Παρθένος. Θα μπορέσεις να ανανεώσεις την μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Αν είσαι μόνος σου, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα σε προβληματίσει αρκετά σήμερα, φίλε Παρθένε, αλλά αν έχεις δουλέψει στο παρελθόν βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις και αυτό θα το δεις άμεσα. Φρόντισε τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο στις φιλικές όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η ανάγκη σου να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να του ομολογήσεις τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για το μέλλον της σχέσης σας, θα είναι σήμερα μεγάλη. Ωστόσο, θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από την μεριά του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες έξω και διασκέδασε. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί έτσι αποκλείεται να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πριν το κάνεις, φρόντισε να δεις όλες τις πλευρές και μην βιάζεσαι. Όσα έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν δεν κινηθείς με επιπολαιότητα. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα, που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασέ τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων, είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις, σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν στη σχέση σας. Έχε το νου σου όμως, να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα τις πολλές κουβέντες, γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα που σε θέλουν ψύχραιμο, αλλά με την βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, στο τέλος όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Μην κάνεις περιττά έξοδα και θα δεις αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα, αγαπητέ Τοξότη, και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα, με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου περνάνε μια ήρεμη φάση, φίλε Τοξότη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, λόγω της θέσης του Άρη στο ζώδιο του Κριού, γι’ αυτό μην αφήνεις την αγωνία να σε καταβάλλει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου!





Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα πράγματα αρχίζουν και βελτιώνονται αισθητά για εσένα σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν, θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος με τα σχέδιά σου. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά, από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ό,τι σε προβληματίζει και σε αγχώνει στην αισθηματική σου σχέση, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να λυθεί σήμερα, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις ειλικρινά, γιατί έτσι θα τακτοποιήσεις μια και καλή τις μεταξύ σας διαφορές. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, σήμερα μπορείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, περιόρισε σήμερα το άγχος της δουλειάς και μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες μόνος σου. Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές, αλλά δεν χρειάζεται να αναλαμβάνεις και αρμοδιότητες άλλων. Καλύτερα να μιλήσεις με συνεργάτες αλλά και έμπιστα πρόσωπα, που μπορούν να σου δώσουν ενδιαφέρουσες ιδέες.




Υδροχόος
20/1-19/2

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να… αποπλανήσεις τον σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ! Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, φίλε Υδροχόε, και όλα τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Ίσως αυτό το αίσθημα να προκύπτει από την ανυπομονησία σου και την αγωνία να τα κάνεις όλα μαζί. Πάντως, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου και κυρίως να μη βιάζεσαι. Βρες χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε χρειάζονται, αλλά να έχεις στο νου σου ότι δεν γίνονται όλα μαζί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τη σημερινή ημέρα, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αν αφήσεις να περάσουν κάποια λόγια, χωρίς να σε επηρεάσουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου και αναζητάς το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα επικρατήσουν, για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου θα προκύψουν σήμερα προτάσεις, που απαιτούν σκέψη και ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, κυρίως αν συμπεριλαμβάνουν οικονομική συναλλαγή. Γενικά, απόφυγε όσο γίνεται τα νέα ξεκινήματα και άφησε λίγο το χρόνο να περάσει, για να ωριμάσουν περισσότερο τα πράγματα μέσα σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger