E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Επιβεβαιώνεται το μικρό Triumph

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Triumph να ετοιμάζει ένα μικρού κυβισμού μοντέλο για τις αγορές της Ινδίας και της ΝΑ Ασίας, χάρη σε έναν Ινδονήσιο ντίλερ της εταιρείας.


Αναλυτικότερα, οι φήμες για το συγκεκριμένο μοντέλο επιβεβαιώθηκαν από τον Rudhy Siswanto της PT Global Motorcycle Trading, η οποία εισάγει τις μοτοσικλέτες της Triumph στην Ινδονησία. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μοτοσικλετάκι 250 κ.εκ., με δικύλινδρο κινητήρα και εμφάνιση που θα βασιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Triumph Street Triple 675. Το νέο αυτό μοντέλο θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο 2014, στο μελλοντικό εργοστάσιο της βρετανικής εταιρείας στο Narasapur της Ινδίας (το οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι έτοιμο νωρίτερα από ότι αναμενόταν). 

Ο Rudhy Siswanto αναμένει πως, μόλις το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στους Ινδούς, θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη ΝΑ Ασία, επομένως και η Ινδονησία. 

Η τιμή αναμένεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα Kawasaki Ninja 250R και Honda CBR 250R. Αυτό που δε γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο, και είναι και αυτό που μας «καίει» πιο πολύ, είναι το αν το μικρό Triumph θα βρει το δρόμο του προς τις αγορές της Ευρώπης. 

Παραμένει σίγουρα μια πιθανότητα, αλλά ακόμη δε γνωρίζουμε τα σχέδια των υπευθύνων.

www.autotriti.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger