E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτό Γερμανού-Παπαβασιλείου:Υποκρισία.Τώρα αγκαλιά… πριν λίγους μήνες στα μαχαίρια!!!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


Τι να πω εγώ τώρα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Τα καρφιά της Ναταλίας για το ομιλών στήθος…τα παράπονα της Έλενας για τον τρόπο που κάποιοι την άφησαν να φύγει από την εκπομπή, τα στρατόπεδα που κάποιοι «συνάδελφοι» μου διάλεξαν επειδή το θέμα είχε ίντριγκα και πουλούσε; Μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί το Lifestyle και το gossip έχουν χάσει την δύναμή τους. Λογικό.


Όταν αυτοί που και καλά πρωταγωνιστούν άγονται και φέρονται…όταν πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος και δεν κρατούν την στάση και την θέση τους, όταν όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους…πώς περιμένουν να τους πιστέψει ο κόσμος; Ο κόσμος που έχει μεγαλύτερα προβλήματα από τα βυζιά της τάδε ή το άγχος της δείνα. Αυτός λοιπόν ο κόσμος που έχει κριτήριο θέση και άποψη έχει ανάγκη το gossip προκειμένου να χαλαρώσει. Όταν όμως βλέπει χαρακτήρες και συμπεριφορές ψεύτικες, τότε αντιδρά. Δε γουστάρει άλλο ψέμα.

Είχες πρόβλημα καλή μου Έλενα με την Γερμανού; Μη γυρίσεις να την κοιτάξεις… Από την μεριά της η γριά-τατανα…δε θα πω τι-έκανε και πάλι ρουά ματ. Πήρε αγκαλιά το ομιλών στήθος και πέρασε και πάλι την εικόνα της υπεράνω…Αλλά εγώ αναρωτιέμαι…Ποιος χάνει απ όλο αυτό; Απο την φωτογραφία; Μάλλον και οι δυο…Το θέμα είναι να το καταλάβουν…γιατί δε βλέπω πολλά ψωμιά ακόμη…

http://blogs.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger