E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 tips για να ρίξεις την αφεντικίνα σου

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013



Όλο και περισσότερες γυναίκες γίνονται επιτυχημένες επιχειρηματίες, σκαρφαλώνουν στην ιεραρχία και εσύ είσαι ο υφιστάμενος της! Πολλές από αυτές δεν ξεχνούν πως είναι και… θηλυκά, όπως συνέβαινε πριν από πολλά χρόνια, τότε που οι προϊστάμενες έμοιαζαν πιο πολύ με «φράου» γκουβερνάντες ή κομμουνίστριες του ανώτατου Σοβιέτ που απαρνήθηκαν το φύλο τους για ανελιχθούν!
Από τον Ινστρούκτορα
Και είσαι τώρα, αδερφέ αναγνώστη, στη δυσάρεστη θέση, να είσαι ερωτευμένος με το boss σου. Κι αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, επειδή είναι αυτή η ρημάδα καθημερινή επαφή, «όρμα» με στυλ και κάνε την δικιά σου!
5. Ο υπάλληλος του μήνα
Πιο συνεπή υπάλληλο δεν έχει στη δούλεψή της από σένα. Κάτι παραπάνω από επαγγελματίας, κάτι περισσότερο από «ήρωας» του γραφείου! Παρόλα αυτά, πρέπει να δείχνεις και cool. Είσαι πάντα η «έμπνευση» όλων, με διάθεση και χιούμορ. Δεν παραπονιέσαι, δεν κοιτάς συνέχεια το ρολόι σου και φυσικά, το απαράμιλλό σου στυλ μεταφράζεται και στο ντύσιμό σου. Όλοι θέλουν να σου μιλήσουν, όλοι θέλουν να σε αντιγράψουν. Όταν η αφεντικίνα σου τα βλέπει αυτά, δεν μπορεί, γοητεύεται και εκείνη από την αύρα σου! Να λες συνέχεια από μέσα σου, πριν μπεις στο γραφείο «είμαι ο Ράιαν Γκόσλινγκ». Ποιος ξέρει, μπορεί και να πιάσει!
Tip: Μην το παρακάνεις. Αν εμφανιστείς με μαύρο κοστούμι, ή πήγες κατευθείαν από μπουζούκια ή θα πας κατευθείαν στα μπουζούκια. Όχι υπερβολές!
4. Ευκαιρίες για το τετ α τετ
Το παν στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Όταν γίνεται αυτό, δεν μπορεί, ακόμη και ο Τζίμης Πατίκας να είσαι, θα σκοράρεις. Το αυτό ισχύει και στον έρωτα. Επιδιώκεις το τετ α τετ, εκείνο που θα σε οδηγήσει στα… δίχτυα της. Φυσικά είσαι παραγωγικός, της κάνεις τη ζωή εύκολη, χωρίς να είσαι ο «δούλος» της. Κάποια στιγμή, μετά από τρία τέσσερα βράδια και αφού θα της έχεις κάνει τη νύχτα εύκολη, μπορείς να της προτείνεις να πάτε για ένα χαλαρό ποτάκι «αποσυμπίεσης» σε ένα χαλαρό μπαρ. «Όχι» θα σου απαντήσει, επικαλούμενη κούραση/πρωινό ξύπνημα, αλλά θα έχεις κάνει το «πρώτο βήμα». Πρέπει να ξέρει πως τη βλέπεις και σαν γυναίκα, εκτός από boss.
Tip: Μην της κάνεις ξανά ανάλογη πρόταση. Απλά όταν σου πει το «όχι» και… «απολογηθεί» πετάς ένα… «θα μου το χρωστάς»!
3. Τη μαθαίνεις…
…Πώς πίνει τον καφέ της, τα λουλούδια που της αρέσουν… Ξέρω, φαντάζουν πολύ ρομαντικά όλα αυτά, αλλά εσύ διαφέρεις από όλους τους άλλους! Είναι όμορφο να βρίσκει στο ανθοδοχείο του γραφείου της τα αγαπημένα της λουλούδια μπαίνοντας το πρωί. Ή να παραγγείλεις και για εκείνη μια σαλάτα και να της την προσφέρεις, χωρίς να το έχει ζητήσει. Σκέψου πως δεν υπάρχει ρομαντική, χολιγουντιανή ταινία που να τη δουν και να μην κλάψουν στο γάμο. Λες να μην ξέρουν οι… χολιγουντιανοί; Καν’ την να αισθανθεί σταρ και στη συνέχεια θα μεταμορφωθεί για σένα στο κρεβάτι της σε πορνοσταρ. Αυτή είναι η τελετουργία φίλε μου!
Tip: Όλα αυτά, χωρίς να γίνεσαι φορτικός, υπερβολικός… Δεν θα πρέπει να νομίζει πως το κάνεις αυτό για την αύξηση ή την προαγωγή. Απλά δείχνεις πως είσαι τζέντλεμαν και τη νοιάζεσαι! 
2. Προτάσσεις τα στήθη σου
Παρόλο που εκείνη είναι ψυχρή, εσύ είσαι ρομαντικός και αρσενικός. Στην πρώτη στραβή που θα γίνει, φροντίζεις να αναλάβεις την ευθύνη. Αντιεπαγγελματικό –αν σκεφτεί κανείς πως οι μαλακίες πληρώνονται- αλλά τόσο ρομαντικό που θα την αγγίξει! Δεν της το «χτυπάς», είσαι παντελονάτος! Απλά θέλεις να δείξεις τα συναισθήματα σου προς εκείνη.
Tip: Μια είναι η απάντηση σε πιθανή ερώτησή της, «γιατί το έκανες αυτό;». «Ετσι γούσταρα»! Την «έχεις» μεγάλε!
1.Πρόσωπο με πρόσωπο
Κάποια στιγμή θα έρθει η ευκαιρία σου να τα πείτε σε χώρο εκτός γραφείου. Εκεί, δεν θυμίζει τίποτε την επαγγελματική σχέση που έχετε. Δεν της μιλάς καθόλου για δουλειά, αντιθέτως, καλλιεργείς το έδαφος για να κάνεις τη μεγάλη κίνηση. Σκέψου πως χτυπάς το τελευταίο πέναλτι… Επικεντρώσου στο στόχο! Θυμήσου όλα όσα έχεις διαβάσει εδώ, στο koolnews.gr. Κράτα χαρακτήρα, γίνε γοητευτικός, αποπλάνησέ την!
Tip: Να την πας σε ένα δικό σου στέκι, όπου και θα παίζεις για πρώτη φορά εντός έδρας. Μην την αφήσεις στιγμή να νιώσει πως κάπου αλλού, είναι το «αφεντικό». Είναι ο αγώνας σου, απλώς κέρδισέ τον!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger