E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκάνδαλο στην Κύπρο- Πώς η σύζυγος του Λιλλήκα έβγαλε 4,3 εκατομμύρια από τις εκλογές!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


Στοιχεία με έγγραφα για τη διαφημιστική εταιρεία Marketway της συζύγου του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης». Πρόκειται για στοιχεία, όπως σημειώνει, που δεν αναφέρονται στην «κατάσταση περιουσίας» που έδωσε πριν μερικές μέρες στη δημοσιότητα ο κ. Λιλλήκας και αφορούσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Marketway, η οποία ασχολείται και με την πολιτική διαφήμιση, το 2004 ανέλαβε αποκλειστικά την εκστρατεία κατά του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, έναντι του ποσού των 450.000 λιρών (800.000 ευρώ). Η Marketway “συνεισέφερε” στην εκστρατεία περίπου 20.000 ευρώ. Βέβαια, τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί σε διαφημιστικό χώρο και χρόνο, παραγωγές υλικού κτλ. Όμως ο τζίρος ήταν τεράστιος και η εταιρεία πήρε σημαντικά ποσοστά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Στις προεδρικές εκλογές του 2008 η ίδια εταιρεία ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του Τάσσου Παπαδόπουλου (φωτογραφία), της οποίας το ύψος -σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας- ήταν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Εξάλλου, στις προεδρικές του 1998 η εταιρεία Marketway συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του τότε υποψηφίου του ΑΚΕΛ Γιώργου Ιακώβου. Μέχρι το απόγευμα δεν είχε υπάρξει αντίδραση από πλευράς του κ. Λιλλήκα στο δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αμφισβήτησε ευθέως την πληρότητα των στοιχείων, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Λιλλήκας, καλώντας τον «να δώσει τα στοιχεία των εταιρειών με τις οποίες είναι συνδεδεμένος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, προκειμένου να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα περιουσιακά του στοιχεία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Share this article :

3 σχόλια:

  1. Ο τίτλος του άρθρου είναι λανθασμένος ... Ασύμαντο δε, (το ποσό ούτος η άλλως είναι σημαντικό) αλλά 800,000 + 3,5 εκ. δεν μας κάνουν βρε παιδιά 4,3 δις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελετώντας το πιο πάνω κείμενο δεν είδα πουθενά το αστρονομικό ποσό που αναφέρεστε. 4,3 δισεκατομμύρια!!!!!!!!!!!!!! Μήπως εννοείτε 4.3 εκατομμύρια; Προϊόν εργασίας φαντάζομαι που κάποιοι είτε καλώς είτε κακώς δέχτηκαν να πληρώσουν; ή υπονοείτε υποχθόνια κέρδη δισεκατομμύρια εκατομμυρίων; Ε ρε jumbo που μας χρειάζεται.... Γι αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά λασπολογώντας εκατέρωθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εταιρεία της συζύγου του Γιώργου Λιλλήκα, υπουργού εξωτερικών του Τάσσου Παπαδόπουλου ο οποιος προέτρεψε τους Κυπρίους να ψηφίσουν ΟΧΙ, ανέλαβε την εκστρατεία ΚΑΤΑ του "ΟΧΙ" το 2004; Τίποτα άλλο πιο έγκυρο έχετε να γράψετε;
    Τέλος αν η κυρία Βαρβάρα είχε βγάλει το 2008 4,3 δις τότε δεν θα φέρναμε την Τρόικα αλλά θα δανειζόμαστε από τον κ. Λιλλήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger