E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κόρη της Λίλας Καφαντάρης με αδαμιαία περιβολή δίπλα στην Καραμπέτη [βίντεο]

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013


Για την προκλητική εμφάνισή της δίπλα στην Καρυφυλλιά Καραμπέτη και τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, μίλησε η 26χρονη Ηλιάνα Μαυρομάτη σε συνέντευξή της σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Όταν εντάσσεται το γυμνό στο ρόλο και έχεις εμπιστοσύνη στο σκηνοθέτη ότι το αποτέλεσμα θα έχει αισθητική και δεν θα είναι χυδαίο, το επιχειρείς. Έκανα τη σκηνή χωρίς τύψεις κι ενοχές». Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η Ηλιάνα Μαυρομάτη σχετικά με την θεατρική της εμφάνιση στη παράσταση Κίεβο δίπλα στην Καρυοφυλλιά Καραμπάτη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν διαφωνεί ή όχι πολιτικά με τη μητέρα της «Διαφωνούμε αλλά όχι σε επίπεδο ριζικό, αλλά σε επίπεδο αντίληψης κάποιων πραγμάτων. Με τη μητέρα μου διαφωνούμε αλλά δεν τσακωνόμαστε. Συζητάμε».


Τέλος, η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός μιλάει για το πόσο ενθουσιασμένη είναι η μητέρα της κάθε φορά που πηγαίνει να τη δει στο θέατρο.

Παρόλο που η ίδια η Λίλα Καφαντάρη, σε προηγούμενη συνέντευξή της, είχε δηλώσει ότι έκανε τα πάντα για να την σταματήσει από το να ακολουθήσει τη δική της καριέρα.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger