E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Κριέ, και η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερη βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου, για να μην βρεθείς μόνος. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει, σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου, πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες με οικονομικό αντίκτυπο.






Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή Τρίτη σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει το δυναμισμό να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στις συνήθειες, τις παρέες, ακόμα και τις συμπεριφορές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις, επειδή φοβάσαι τη ρήξη με τον σύντροφό σου, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σας. Αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ταύρε, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις και πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις, θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και, αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα, φίλε Δίδυμε, ενώ εσύ παραμένεις σε μια στασιμότητα. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γι’ αυτό. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αλλά αν χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές σου σωστά, εύκολα θα ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σε δοκιμάζουν και απαιτούν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση. Μην αποδεχτείς μία πρόταση από άτομο του παρελθόντος όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που έχεις σύντροφό σου την μοναξιά, μην απελπίζεσαι, γιατί ο έρωτας είναι πιο κοντά σου από ό,τι νομίζεις. Το νου σου λοιπόν, για να τον υποδεχτείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον τομέα της εργασίας, αγαπητέ Δίδυμε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι με προβλήματα, που εύκολα μπορείς να λύσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο στα οικονομικά, γιατί μπορεί εύκολα να βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη ενέργεια και φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι αρκετά ικανοποιητικά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, έχετε την υποστήριξη της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη και μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις, για να βρείτε αυτόν ή αυτήν που θέλετε για ταίρι σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου και αυτή σου η ικανότητα σε γεμίζει χαρά και ασφάλεια. Βέβαια, μην ξεχνάς να ευχαριστήσεις και όλους όσους σε βοηθούν για να το πετύχεις. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.






Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, φίλε Λέων. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις ορισμένα θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, θα έχεις κάποιες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη για τελευταία ημέρα, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου μπορούν να μειωθούν, αρκεί να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να μην είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.






Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις την υπερβολική κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, αυτό μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, από σήμερα αρχίζουν να υποχωρούν αισθητά και οι κόποι και οι προσπάθειες σου τώρα ανταμείβονται. Απόφυγε όμως τις συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, φίλε Ζυγέ, θα επανέλθουν σήμερα και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις, αλλά να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Προσπάθησε να αντισταθείς με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα, για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση, απόψε μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην είσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα δεις πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες, θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις, γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις, φίλε Σκορπιέ. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου, ώστε να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σου στάση, αγαπητέ Τοξότη, απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, μπορεί να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα, που σου προκαλεί η δουλειά σου. Κι αν έχεις ακόμη την μοναξιά στην αγκαλιά, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και, με τις κατάλληλες κινήσεις, θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση, ώστε να μην παρασυρθείς. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ό,τι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου, όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κι εσύ έχεις ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία αξιόλογη γνωριμία, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, ίσως να υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού. Πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.






Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Υδροχόε, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Ευτυχώς, το πείσμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι, από την όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, αγαπητέ Ιχθύ, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ίσως τα νεύρα σου να μην είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία, για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση, μπορεί να προκαλέσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και, με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger