E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, φίλε Κριέ, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μία λύση που έχεις είναι να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους και μέσω αυτών, να συναντήσεις και άλλους ανθρώπους, που μπορεί να σου φανούν ενδιαφέροντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Ωστόσο, μπορείς να τα φέρνεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.




Ταύρος
21/4-20/5
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου μεθοδικά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις κάποια θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι φυσικό επόμενο, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι έντονος, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα οικονομικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε ανησυχήσουν έντονα. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Αν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, μπορούν να λυθούν αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις επιφυλακτικός και δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις την καλή ψυχολογική σου κατάσταση μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά και να φανείς περισσότερο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα, που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος με την βοήθεια που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιο του φιλικού σου Ζυγού.




Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό θα είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι, για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όσες διαφωνίες και αν έχεις με τον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι αναμφίβολες, γι’ αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Εάν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι καλή για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε σήμερα να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.



Λέων
23/7-23/8

Κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αγαπητέ Λέων, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν όπως θα ήθελες. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Παρθένε, και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Διοχέτευσε την ενεργητικότητα που θα σε διακατέχει την σημερινή ημέρα, φίλε Παρθένε, στον ερωτικό σου τομέα και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να έχεις μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο τέλος της ημέρας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενό σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί χρήσιμη, στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να περάσουν, χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές, αν είσαι Ζυγός. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά που πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητά τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας παρέα με τον σύντροφό σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει την διάθεση. Οι ελεύθεροι, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων, για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.



Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αποσυντονίζουν και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από το ταίρι σου, φίλε Τοξότη, θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά του. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει την διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Εάν πάλι η συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε κάτι για να την αποχωριστείς και μην περιμένεις τον έρωτα με σταυρωμένα τα χέρια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να μην παρασύρεσαι από επιθυμίες της στιγμής.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, αν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου για να βρεθούν οι πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και κάνετε κάτι δραστικό, για να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην αισθηματική σας ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να τρελαίνεσαι, το μόνο που βγάζεις είναι να χαλάς την διάθεσή σου και εν τέλει, να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, μην αντιδράς αρνητικά όταν ο σύντροφός σου, φίλε Υδροχόε, σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στη σχέση σας, γιατί θα δημιουργήσεις μία ψυχρή ατμόσφαιρα ανάμεσα σας και μετά θα το μετανιώνεις. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί το πλανητικό σκηνικό της σημερινής ημέρας σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σε δικαιώσουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις αντιμετωπίσεις με αρκετή προσοχή.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, απόφυγε σήμερα υπερβολές στην εργασία σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου σε προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Η διαλεκτική σου ικανότητα μπορεί να δώσει τις λύσεις που ψάχνεις και να αποσυμπιέσει την φορτισμένη ατμόσφαιρα της ημέρας. Εμπιστεύσου την κρίση και την διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, η σκληρή συμπεριφορά σου καμιά φορά δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και τον σύντροφό σου να σε κατανοήσει όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Φρόντισε αυτό το Σάββατο να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι, ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους για να βγείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger