E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαθήτρια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

16χρονη μαθήτρια στην Καλιφόρνια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο.

Δύο έφηβοι στην Καλιφόρνια συνελήφθησαν από τις αρχές επειδή νάρκωσαν τους γονείς της 16χρονης για να σερφάρουν ελεύθερα στο Διαδίκτυο
Μαθήτρια στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι νάρκωσε τους γονείς της για να μπορεί να σερφάρει ανενόχλητη στο Διαδίκτυο μαζί με ένα φίλο της.
Οι γονείς της έφηβης μαθήτριας, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν της επέτρεπαν να συνδέεται μετά τις 10 το βράδυ.
Στις 28 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και ένας φίλος της αγόρασαν μιλκσέικ για τους γονείς της και έριξαν μέσα υπνωτικά χάπια που είχε προμηθευτεί ο φίλος με συνταγή.
«Οι γονείς ήπιαν μόνο λίγο επειδή τα μιλκσέικ είχαν περίεργη γεύση και ένιωθαν κάτι να τρίβεται στα δόντια τους», ανέφερε αστυνομικός.
Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, μπόρεσαν να σερφάρουν ανενόχλητοι μέχρι τη μία το βράδυ, οπότε οι γονείς ξύπνησαν με πονοκέφαλο. Συνέχισαν όμως να αισθάνονται υπνηλία και σύντομα έπεσαν ξανά για ύπνο.
Το επόμενο πρωί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Πήγαν λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αγόρασαν τεστ ναρκωτικών.
«Συνήθως οι γονείς αγοράζουν τα τεστ για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Αυτή τη φορά όμως οι γονείς τα χρησιμοποίησαν στον εαυτό τους», ανέφερε η αστυνομία.
Όταν τα τεστ βγήκαν θετικά, οι γονείς κατέδωσαν την κόρη τους. Οι δύο μαθητές κατηγορούνται τώρα για συνωμοσία και εσκεμμένη ανάμειξη φαρμακευτικών προϊόντων σε τρόφιμα.

http://www.trelokouneli.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger