E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εννιάχρονος μπήκε κρυφά σε αεροπλάνο και πέταξε στο Λας Βέγκας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013


Μιννεάπολη
Ένα αγόρι 9 ετών πέρασε κρυφά τα μέτρα ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο της Μινεάπολης και πέταξε στο Λας Βέγκας χωρίς διαβατήριο, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

«Η ιστορία έχει καλό τέλος, καθώς τουλάχιστον το προσωπικό του αεροσκάφους πήρε τα κατάλληλα μέτρα και το παιδί επέστρεψε ασφαλές» δήλωσε ο Πατ Χόγκαν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μινεάπολης.

Το αγόρι μπήκε στο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Delta την Πέμπτη. Τα μέλη του πληρώματος υποψιάστηκαν τον «λαθρεπιβάτη» εν μέσω πτήσης και επικοινώνησαν με την αστυνομία του Λας Βέγκας.

Η εκπρόσωπος της Delta, Λέσλι Σκοτ, δήλωσε ότι για το θέμα έχει ξεκινήσει έρευνα. Αρνήθηκε να πει γιατί το πλήρωμα ανησύχησε από την παρουσία του αγοριού.

Το αγόρι φαίνεται ότι βρισκόταν στο αεροδρόμιο και την Τετάρτη. Δεν είναι γνωστό γιατί ήθελε να μεταβεί στο Λας Βέγκας.

Ο 9χρονος που είναι από τη Μινεάπολη έφτασε στο αεροδρόμιο με τρένο, πήρε μία βαλίτσα από τον χώρο παραλαβής αποσκευών, πήγε σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου πριν από τον έλεγχο.

«Παρήγγειλε γεύμα, το έφαγε και ύστερα είπε στους σερβιτόρους ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Άφησε τη βαλίτσα εκεί, άφησε και το εστιατόριο και δεν επέστρεψε ποτέ» πρόσθεσε.

«Φυσικά, υπάρχει ανησυχία για το πώς το αγόρι κατάφερε να περάσει από τον έλεγχο και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος» τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger