E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Velodroom: Έξυπνο gadget για έξυπνους ποδηλάτες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013


Πάντα το ποδήλατο αποτελούσε ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης. Και για τα παιδιά το αγαπημένο καλοκαιρινό μέσο στις διακοπές. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μόδα, είτε λόγο φιλοσοφίας είτε λόγο οικονομίας, και έχει γίνει τοmust όχημα στις πόλεις. Και επειδή στην Ελλάδα η έννοια «ποδηλατόδρομος» δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.
Έτσι, εκτός από το κράνος, κάθε ποδηλάτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να εξοπλίσει το όχημά του και με ένα φως - απαραίτητο για τις βραδινές μετακινήσεις. Και το πλέον ιδανικό είναι το έξυπνο φωτάκι της εταιρίας Velodroom.  Όχι, δεν έχει κάποιο εκπληκτικό design, αλλά η λειτουργία του είναι που κάνει τη διαφορά.
Κάθε φορά που είναι αναμμένο δημιουργεί μια φωτεινή γραμμή στην άσφαλτο που φωσφορίζει, ώστε όλοι οι οδηγοί να σας βλέπουν. Μάλιστα δεν χρειάζεται να το ανάβεις και να το κλείνεις εσύ, αλλά ξέρει από μόνο του πότε είσαι πάνω στο ποδήλατο και είναι συνεχώς αναμμένο. Και όταν σταματάς, σβήνει μετά από ένα λεπτό.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger