E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Ιουνίου 2013

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είστε πιο άνετοι στο να διαπραγματευτείτε πράγματα τα οποία σας αρέσουν και σας κάνουν καλό. Πιθανές συζητήσεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Η ελευθερία μέσα στην σχέση σας είναι το ζητούμενο και αυτό θα σας δώσει μια ουσιαστική επαφή που πάντα θέλατε και επιθυμούσατε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε επιβαρυνθεί κατά κάποιο τρόπο από το να φροντίζετε δικά σας πρόσωπα είτε μέσα στον προσωπικό χώρο της δουλειάς σας είτε μέσα στην οικογένεια σας και αυτό σας έχει δώσει έξτρα ευθύνες οι οποίες τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μπει οριστικά σε μια περίοδο πολύ θετική η οποία θα σας βοηθήσει στην προσωπική αναβάθμιση και στην οριστική αλλαγή αρκετών θεμάτων που σας απασχολούν. Οι επαφές και η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη και μέσα από αυτό θα δείτε ότι θα είστε εύκολοι στις συναισθηματικές επαφές γιατί θα εκφράζεστε με μεγαλύτερη ευκολία. Το μοίρασμα είναι σημαντικό με τα δικά σας πρόσωπα. Η διάθεση για γνώση ή η απεξάρτηση από μια κατάσταση η οποία σας δημιουργεί ενοχές μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα. Όσο πάντως συζητάτε με έναν Τοξότη τόσο θα παίρνετε σημαντική βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο και μάλιστα θα του εκμυστηρευτείτε και κάποια πράγματα τα οποία δεν θα λέγατε κάτω από άλλες συνθήκες. Το ότι θέλετε να μιλήσετε δεν είναι και τόσο σπάνιο, το σπάνιο είναι ότι αυτά που θα πείτε θα είναι ακριβώς κομμάτια από το μέσα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εδραιώσετε μια καλύτερη επικοινωνία και επαφή με τα πρόσωπα που για σας είναι πολύ σημαντικά. Επειδή προστατεύετε εν μέρει τα οικονομικά σας κεκτημένα σίγουρα θα είστε πιο συντηρητικοί σε αποφάσεις και κινήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Η επαφή με έναν Αιγόκερω πάντως τις πιο πολλές φορές σας προσγειώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι κατά κάποιο τρόπο έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Στην φάση αυτή μπορεί να κάνετε και κάποιες υπερβολές ή υπερβάσεις τις οποίες είναι σημαντικό μετά να μπορέσετε να τις εξισορροπήσετε με γρήγορες και συμφέρουσες για σας κινήσεις. Ίσως να εμπιστευτείτε παραπάνω κάποια πρόσωπα που συνεργάζεστε και μετά να μην πάρετε την ανταπόκριση που θέλετε. Παραμείνετε στην γνώση και στην επέκταση του εαυτού σας μέσα από νέα μηνύματα και μόνο από αυτό θα επωφεληθείτε και θα κερδίσετε πράγματα. Τα παραπάνω θα είναι υπερβολή.

ΛΕΩΝ
Έχετε την θετικότητα και την αισιοδοξία οπότε θα κερδίσετε το στοίχημα που έχετε βάλει και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα σας φέρει μπροστά σε εκπλήξεις, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Σίγουρα χρειάζεται να αποφύγετε όμως τις κακοτοπιές που μπορεί να προκύψουν από την κρυμμένη ευαισθησία που έχετε αυτό το διάστημα. Η επαφή με έναν Αιγόκερω σας αλλάζει τα δεδομένα και σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς σε όλες τις κινήσεις. Πάντως το φλερτ ευνοείται για αυτή την ημέρα και αν σας ενδιαφέρει ένας Τοξότης καλό είναι να του ανοίξετε τα χαρτιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην προσπάθειά σας να κερδίσετε κάτι μέσα από μια επικοινωνία μπορεί να ανοιχτείτε και να πείτε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανοήσετε. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε πιο επιλεκτικοί και προσεκτικοί και βεβαιωθείτε ότι αυτός που είναι απέναντί σας είναι ανοικτός και πάνω από όλα έχει κατανόηση. Πάντως εσείς έχετε ξεκινήσει να κάνετε κινήσεις ώστε να φτιάξετε εν μέρει είτε την οικογένεια σας εκ νέου είτε να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο με ένα πρόσωπο που τώρα ήρθε στη ζωή σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε καθαρά τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε μια ιδιαίτερη ευκολία στο να χειρίζεστε τον λόγο και αυτό είναι που σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η συμφωνία που ίσως να περιμένατε εδώ και πολύ καιρό να κλείσει, τώρα είναι σχεδόν έτοιμη και σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι νομίζατε. Ένα μικρό ταξίδι θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει κοντά σε δικά σας πρόσωπα που ίσως να είχατε χαθεί λόγω φόρτου εργασίας. Ένας μακρινός συγγενής σας από το εξωτερικό μπορεί να επικοινωνήσει ξαφνικά μαζί σας και από εκεί να ανοίξετε μια νέα γέφυρα επαφής και επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι σε αγορές ή κινήσεις που ναι μεν είναι κατά την γνώμη σας συμφέρουσες αλλά μπορεί να σας δημιουργήσουν και μια τάση για σπατάλη και υπερβολή. Να προσέξετε την διατροφή σας γιατί σίγουρα μπορεί να ξεφύγετε λίγο και μετά να μην νιώθετε καλά. Αν ο Δίδυμος είναι σοβαρή υπόθεση για σας τότε θα βρεθείτε πολύ κοντά του αυτή την ημέρα. Έχετε ένα τρόπο να τον τραβάτε όπως ο μαγνήτης αλλά υπάρχει εν γένει δυσκολία στην αποτελεσματική επικοινωνία, αφού υπάρχουν πάντα μισά λόγια ή μη ξεκάθαρες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξαναβρίσκετε τις δυνάμεις σας και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο και παρηγορητικό γιατί ένας Τοξότης χωρίς θετική σκέψη είναι πολύ μακριά από την ψυχική του ταυτότητα. Είναι σημαντικό να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επενδύσετε πάνω στο καλό σας κομμάτι. Βέβαια θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ της οικογένειας και της προσωπικής σας τάσης για ελευθερία. Αλλά θα βρείτε τελικά την άκρη γιατί έχετε το ταλέντο της ζωής. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα γίνει πιο στενή γιατί τώρα ίσως να γίνουν οι σημαντικές εξομολογήσεις. Σε μια συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ισοτιμία γιατί μπορεί να υπάρξει από την αρχή ανισότητα η οποία δεν θα σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιλαμβάνεστε την αξία των φίλων και κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Τουλάχιστον για σήμερα θα περάσετε μέσα από διάφορες παρέες, ανταλλάσοντας απόψεις και λέγοντας διάφορες αλήθειες που εκφράζουν τον εαυτό σας αλλά και ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η καινοτομία είναι σημαντική γιατί σας προοδεύει και αν σας την προσφέρει ένας Κριός μην την αρνηθείτε προφασιζόμενοι ότι δυσκολεύεστε να την κατανοήσετε. Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή και είναι πολύ εύκολο να πάτε είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη. Ακολουθήστε τον δρόμο της προόδου έχοντας και μια σταθερή αναφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ ανοικτοί σε ομάδες και παρέες με τις οποίες περνάτε πολύ ωραία και ανταλλάσετε αισιόδοξα μηνύματα για τη ζωή. Θα έχετε πάντως ευκαιρία και σε επαγγελματικό επίπεδο, αν είστε ανοικτοί στην επικοινωνία αλλά και ελαστικοί με τους όρους σας. Αρκεί να μείνετε σταθεροί και σίγουροι σε αυτό που αναζητάτε. Η ερωτική διάθεση που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε πρόσωπα που είναι κάπως φιλικά στην ζωή σας ίσως να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ευκολία στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε ανοικτοί σε προσκλήσεις και πιθανόν να κάνετε και υπερβολές γιατί δεν θα ξέρετε προς τα πού να πρωτοπάτε. Καλό είναι αυτό για σας γιατί μερικές φορές κλείνεστε υπερβολικά και μετά είναι αναγκαίο να ανοιχτείτε για να κάνετε πράγματα τα οποία σας κάνουν καλό και σας εμπλουτίζουν περισσότερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε πάρει βαθιά μέσα σας απόφαση να ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα ενός παιδιού που σας απασχολεί ή να δημιουργήσετε κάτι δικό σας καινούργιο που θα σχετίζεται όμως με την συναισθηματική σας ισορροπία.

Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger