E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρομάριο σε Πελέ: «Βούλωσε το στόμα σου- Δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στην Βραζιλία»

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Με σκληρά λόγια κατά του διασημότερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών του Πελέ, για την στάση του να προτρέψει τους εξεγερμένους Βραζιλιάνους να σταματήσουν τις διαδηλώσεις εν όψει του Μουντιάλ του 2014 αναφέρθηκε ένας άλλος μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου και νυν βουλευτής ο Ρομάριο, ο οποίος τον καλεί να «το βουλώσει».

Ο Πελέ, σε βίντεο του ζήτησε από τους Βραζιλιάνους πολίτες να σταματήσουν τις διαδηλώσεις λέγοντας: «Ζητώ από τους Βραζιλιάνους να μην μπερδεύουν τα πράγματα. Προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα. Ας ξεχάσουμε την αναστάτωση που επικρατεί στη Βραζιλία. Ας ξεχάσουμε τις διαδηλώσεις», αναφέρουν τα Νέα.

Οι δηλώσεις του «βασιλιά της μπάλας», προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ορκισμένου εχθρού του Ρομάριο, ο οποίος είναι πλέον βουλευτής και έχει ταχθεί υπέρ των διαδηλωτών. Ο έτερος βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, ζήτησε από τον Πελέ να «το βουλώσει» ενώ τον κατηγόρησε για αναλγησία απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Βραζιλίας.

«Είχα υποσχεθεί να μην ξαναμιλήσω για τα σκατά που λέει ο Πελέ γιατί μιλάει καθημερινά. Δεν έχει ιδέα τού τι συμβαίνει στη χώρα. Θυμάστε μια φράση που είχα πει, πως ο σιωπηλός Πελέ είναι ένας ποιητής. Το ίδιο ισχύει και τώρα», ήταν η απάντηση του Ρομάριο.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger