E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διάσημος ράπερ δολοφονήθηκε με 2 σφαίρες - Συγκλονίζει το τελευταίο του tweet [εικόνα]

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Νεκρός με δύο σφαίρες στο στήθος βρέθηκε ο 18χρονος ράπερ Lil SNuPE (κατά κόσμον Ανταρεν Ρος) σε ένα κτίριο στη Βόρεια Λουιζιάνα το πρωί της Πέμπτης. Ο νεαρός είχε ενηλικιωθεί μόλις λίγες μέρες πριν και το tweet που ανέβασε για τα γενέθλια του, αποδείχθηκε προφητικό.

Ο Lil SnuPE πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 20 Ιουνίου, ωστόσο μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του, ο Lil SNuPE ανάρτησε ένα συγκλονιστικό tweet με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο νεαρός την ημέρα των γενεθλίων του, στις 13 Ιουνίου είχε γράψει στο twitter ότι «αισθάνεται ευλογημένος» αναφερόμενος σε μία πρόσφατη συνεργασία του με τον Μικ Μιλ για το mixtape DreamChasers, ενώ στη συνέχεια έγραψε ότι «Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι δε θα ζήσω για να δω αυτή τη μέρα»

Δυστυχώς, ο Lil SNuPE έζησε μόνο για 7 ημέρες το όνειρό του. Οπως αναφέρει η αστυνομία του Γουίνφιλντ, ο SNuPE σκοτώθηκε λίγο μετά τις 04:00 π.μ. σε ένα διαμέρισμα του Maplewood Apartments που επισκέφθηκε στο Γουίνφιλντ της Λουιζιάνα.

Υπάρχει ένας ύποπτος, αλλά κανείς δεν έχει συλληφθεί μέχρι τώρα. Ο Leem7st μάνατζερ του Lil SNuPE επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο Twitter: «Η κλήση που πήρα το πρωί ακούγεται απίστευτη. RIP μικρέ μου Lilsnupe.»


http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger