E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τούρκοι μαχαίρωσαν Βρετανό επειδή φίλησε κοπέλα σε μπαρ!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ένας ανήλικος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε, μέσα σε λίγες ώρες, από το μπαρ όπου διασκέδαζε στο κρεβάτι του χειρουργείου.
Ο 17χρονος Ντουέιν Γουόρντ βρισκόταν στο παραθεριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, στο Αιγαίο, για διακοπές μαζί με τον αδερφό του,Ντάρεν, και τη μητέρα του. Το βράδυ της Δευτέρας τα δύο αγόρια είπαν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν ο 17χρονος συνάντησε μια νεαρή Τουρκάλα την οποία και «τόλμησε» να φιλήσει.
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο 17χρονος πήγε σε ένα μπαρ με τον αδερφό του. Εκεί φίλησε μια κοπέλα. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Ντουέιν είπε στους αστυνομικούς: «Διασκέδαζα στο μπαρ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και τη φίλησα. Στη συνέχεια πήγα σε ένα άλλο μπαρ και εκεί κάποιος με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα».
Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Ντάρεν γύρισε πρώτος στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, περιμένοντας να γυρίσει ο αδελφός του. Βλέποντας πως αργεί πολύ, αποφάσισε να τον αναζητήσει και τον βρήκε λίγο μετά γυμνό και μαχαιρωμένο στο γειτονικό κήπο ενός οικήματος. Ο νεαρός, που έφερε 17 μαχαιριές στον λαιμό, τον θώρακα, την πλάτη, τη βουβωνική χώρα και τα πόδια, καθώς και πολλά κοψίματα από ξυράφι στα χέρια, κατέληξε να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κατάστασή του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο Τούρκων οι οποίοι και θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger