E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Βρετανός πολιτικός έχει εξώγαμο με εξωγήινη βασίλισσα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013


Ο άνθρωπος είναι πραγματικός και οι δηλώσεις του έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω των πιο έγκυρων διεθνών ιστοσελίδων, γιαυτό και η είδηση πρέπει να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη σοβαρότητα.
  
Η εξωσυζυγική σχέση του 53χρονου Βρετανού Simon Parkes, μέλος του κόμματος των Εργατικών, με μία εξωγήινη γυναίκα, την οποία αποκαλεί "Γάτα Βασίλισσα", είναι τις τελευταίες ημέρες το θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο  δημοτικός σύμβουλος από την πόλη Whitby στο βόρειο Γιόρκσαϊρ, ισχυρίζεται ότι έχει κάνει και παιδί μαζί της, το οποίο ονομάζεται Zarka.

Στην προφανή ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε αυτό το παιδί, ο γήινος εραστής εξήγησε πολύ απλά , με την κλασσική μέθοδο του  σεξ. Ο Parkes είπε ότι συνευρίσκεται ερωτικά με την "βασίλισσα" του 3-4 φορές τον χρόνο, όταν αυτή επιλέξει. Όσο για το που συναντιούνται, ο 53χρονος πολιτικός εξήγησε ότι "κρατάμε τα χέρια μας και μόλις πω “είμαι έτοιμος”, μια άγνωστη τεχνολογία μας ανεβάζει πάνω στο διαστημόπλοιο και εκεί γίνεται η σεξουαλική πράξη".

Ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Parkes, τον ρωτησε πολύ σοβαρά αν φοβάται το σκάνδαλο και αυτός του απάντησε ότι δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό του γιατί- πολύ απλά- δεν πιστεύει ότι είναι μοιχός, αφού κάνει σεξ με εξωγήινο είδος. Μάλιστα, η γυναίκα του γνωρίσει την ύπαρξη της ερωμένης του και δεν έχει κανένα πρόβλημα!

news.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger