E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς από ΠΑΟΚ με… one man show από Σαββίδη [βίντεο]

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013


Παρουσιάστηκε και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, από τον ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο «Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο».
Αν και η ημέρα θα έπρεπε να είναι αφιερωμένη στον Ολλανδό προπονητή, ο «ισχυρός άνδρας» του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου, μιλώντας για περισσότερο από δύο ώρες.
Εκτός από το να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή για την ομάδα του, ο ίδιος επεκτάθηκε και σε γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, λέγοντας ξεκάθαρα πως σε περίπτωση που οι οπαδοί του συλλόγου του φερθούν ξανά επιθετικά, θα τα… βροντήξει και θα φύγει!
Επίσης αποκάλυψε ότι προσπάθησε να φέρει τους Μπερμπάτοφ, Ντρογκμπά και Ροναλντίνιο, κάνοντας, μάλιστα, πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στον τελευταίο, και εξήγησε γιατί απάντησαν αρνητικά.
Όσον αφορά τους νέους στόχους της ομάδας, ο Ρωσοπόντιος μεγιστάνας ξεκαθάρισε πως θέλει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδος.
Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς, δεν μίλησε πολύ, αλλά ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρος για τις προθέσεις και τους στόχους του, τονίζοντας πως θέλει να κερδίζει κάθε μέρα: «Κυρίως πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μας που με ευχαρίστησαν για την υπογραφή του συμβολαίου, θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια. Και εγώ έχω τους στόχους του ΠΑΟΚ, θέλω να κερδίζω κάθε μέρα και αν γίνεται αυτό στο τέλος θα είμαστε ο τελικός νικητής. Ξέρω ότι έχουμε πολύ δουλειά σε μικρό χρονικό διάστημα, γιατί πρέπει να φτιάξουμε ρόστερ. Έχουμε ένα καλό ρόστερ, πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε με αυτό και μετά θα δούμε τι χρειαζόμαστε».

Για τα επιχειρήματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον πείσουν να πει το ναι: «Ήταν περισσότερα επιχειρήματα. Αλλά ξέρουν όλοι ότι κατάφερα επιτυχίες στα σωματεία μου. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα σωματεία που επιβραβεύουν την εργασία. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν. Το γήπεδο μας πρέπει να γίνει ένα φρούριο. Ένα κάστρο απόρθητο για τους αντίπαλους. Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ταιριάζουν με τις δικές μου».
Για την επιλογή του να έρθει σε ένα πρωτάθλημα όπως η Ελλάδα: «Δε θα επηρεαστούμε από τα διάφορα προβλήματα. Οι διαιτητές είναι πάντα φίλοι μου και θα μείνει έτσι αυτό».
Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία των όσων είπε ο Ιβάν Σαββίδη: «Θα θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα ένας προπονητής που ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δε θα κρύψω ότι αναλύαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε για πολλούς υποψηφίους, καταλήξαμε στον Στέφενς. Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε την επιλογή μας. Υπάρχουν πολλοί στόχοι σε μικρό χρονικό διάστημα, να ετοιμάσει την ομάδα να κυνηγήσουμε τον τίτλο. Οι στόχοι είναι σοβαροί.
Του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι η πολυ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.
Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως, εξαρτάται από τη δική του δουλειά. Εξαρτάται από την προσέγγιση του. Εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ, θα είμαστε οι βοηθοί του. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε το στόχο. Να είστε σύντομοι στις ερωτήσεις στον Στέφενς, για να προλάβει να κάνει τη δουλειά του. Σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι έχει νοοτροπία και Γερμανική και Ολλανδική και μπορεί να μην καταλάβει αμέσως τα δικά μας συναισθήματα.
Οι κανόνες μου είναι ότι αν δε μπορεί να πετύχει το πρωί το στόχο το βράδυ θα είναι σπίτι του. Εχει μελετήσει τον ΠΑΟΚ. Θέλω να του ευχηθώ να πετύχει αυτό το στόχο. Καλή τύχη στη δουλειά του και να καρποφορήσει. Θέλω να τον συγχαρώ γιατί στη ζωή του εμφανίστηκε να θέλει να πετυχαίνει υψηλούς στόχους. Και όλοι εμείς μαζί θα έχουμε το δικό μας μέρος σε αυτή τη διαδικασία».
Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δήλωσε: «Ανησύχησα όταν χάσαμε από τα Γιάννενα και έβγαινα από το γήπεδο. Οι φρουροί με παρακάλεσαν να βγω από άλλη πλευρά. Εγώ προσβλήθηκα. Αλλά όταν βγήκα από μπροστά, προέκυψαν πολλές ερωτήσεις. Γιατί οι φίλαθλοι συμπεριφέρονται έτσι; Και τι θα πάρουν αυτοί αν φτύσουν και πω εγώ ότι φεύγω; Μέσα από εσάς θα ήθελα να παρακαλέσω τους φιλάθλους, να ελέγξουν καλύτερα τα συναισθήματά τους.
Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, να πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα του χρόνου και για αυτό θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για τις επιθυμίες μας. Μήπως νομίζετε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει μια ομάδα που θα κερδίσει τη Μπαρτσελόνα; Σας ρωτάω και εγώ. Ξέρετε αν σήμερα εμείς θα δίνουμε την εκτίμηση στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα ότι δε θα κερδίσει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν υπάρχει λόγος να επενδύσουμε. Από τη φύση μου κοιτάω μόνο τους υψηλούς στόχους. Γεμίζει την αδρεναλίνη μου αυτό το πράγμα. Στα προκριματικά μπορούμε να παίξουμε με τη Φενέρμπαχτσε ή με τη Ζενίτ.
Όταν βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όταν είδα πως λειτουργούσε η γερμανική μηχανή και πως αυτό το τέρας δεν άφησε καμία ελπίδα, ούτε στην Μπαρτσελόνα ούτε στη Ρεάλ, πίστευε κανείς σε αυτό το πράγμα πριν έξι μήνες; Κανείς δεν το πίστευε. Όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να δείξουν ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι δευτερεύουσες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οταν κερδίσαμε το EURO, κερδίσαμε καλύτερες ομάδες. Η δική μας δουλειά είναι να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο αυτό, αλλά πάμε βήμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».
http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger