E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι σφαίρες από χοίρο που στέλνουν τους Μουσουλμάνους στη Κόλαση! Γιατί τις δημιούργησαν οι Αμερικάνοι;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013


Και όμως! Δεν είναι φάρσα ούτε διαδικτυακό viral μύθευμα, αλλά θλιβερή πραγματικότητα: ως αντίδραση στη δημιουργία Ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου κοντά στο σημείο «ground zero» όπου άλλοτε υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι, εταιρεία πυρομαχικών προχώρησε στην κατασκευή και παραγωγή ειδικών σφαιρών επενδυμένων με δέρμα χοίρου, με προφανή πρόθεση, καθώς ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό. Κατ' αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα τους «ξεκάνει» κανείς, αλλά επιπλέον θα τους στέλνει και στην κόλαση!

Οι ιθύνοντες της εταιρείας South Fork Industries συνόδευσαν το μεταφυσικά «προηγμένο» προϊόν τους με ειδική δήλωση: «με τα πυρομαχικά Jihawg δεν σκοτώνεις απλά τον ισλαμιστή τρομοκράτη, αλλά φροντίζεις να τον στείλεις στην κόλαση. Έτσι, οι όποιοι επίδοξοι μάρτυρες θα το σκεφτούν διπλά προτού εξαπολύσουν κάποια επίθεση αυτοκτονίας. Εάν ποτέ χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, τα πυρομαχικά σας θα λειτουργήσουν σε διπλό επίπεδο».

Η εταιρεία μάλιστα προέβη και στην κυκλοφορία διαφημιστικού t-shirt πάνω στο οποίο αναγράφεται το σλόγκαν: Ham in MoHAMed (επί το ελληνικότερον και σε πολλή ελεύθερη μετάφραση που δεν αποδίδει το λογοπαίγνιο στα αγγλικά: Χοιρινό στον Χοιρομωάμεθ).

iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger