E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Κι άλλο μωρό βρέθηκε πεταμένο μέσα σε σωλήνα!

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013


Ένα μήνα μετά το σοκαριστικό περιστατικό με το μωρό που βρέθηκε πεταμένο σε σωλήνα στην Κίνα, η υφήλιος συγκλονίζεται από ένα εξίσου τραγικό γεγονός!

Μια 26χρονη μητέρα στην Ισπανία, πέταξε το μόλις ΔΥΟ ημερών νεογέννητο σε σωλήνα, μιας και δεν το ήθελε, αλλά δεν είχε χρήματα για να κάνει έκτρωση!

Το μωράκι, έμεινε για 40 ολόκληρες ώρες σφηνωμένο μέσα στο σωλήνα, μέχρι που οι γείτονες κάλεσαν τους πυροσβέστες, πιστεύοντας πως είχε εγκλωβιστεί μια γάτα που νιαούριζε!

Οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, μιας και το μωρό ήταν τυλιγμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία η 26χρονη «μάνα» είχε ανοίξει μια τρύπα, ώστε να το αφήσει να αναπνέει.

Χαρακτηριστικό είναι πως το νεογέννητο είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο!

Η μητέρα συνελήφθη, και η δικαιλογία της στους αστυνομικούς, ήταν πως δεν είχε λεφτά για να κάνει έκτρωση, με αποτέλεσμα ν΄αναγκαστεί να ξεφορτωθεί το μωρό με αυτόν τον τραγικό τρόπο! Η Αστυνομία ερευνά, αν για την αποτρόπαια πράξη είχε και συνεργό.



Το δυο ημερών νεογνό, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, όμως η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή από τους γιατρούς, μιας και έχει ένα σπασμένο χέρι και πολλά άλλα τραύματα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger