E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άννα Δρίτσας: Η Ελληνίδα που κατακτά την Αμερική και το NBC με τα κιλάκια της!

Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Στην πατρίδα του marketing την Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη εδώ και λίγες εβδομάδες κάνει μεγάλο σουξέ μια άγνωστή στην Ελλάδα Ελληνίδα.

Η Αννούλα Δρίτσας είναι μια γυναίκα που ασχολείται με το modeling. Δεν αναφέρομαι βεβαίως στην εικόνα της γυναίκας εκείνης που είναι μόνο σάρκα και κόκαλά αλλά στην μπαμπάτσικη γυναίκα που θα μπορούσε να είναι αδερφή μας, γυναίκα μας… γειτόνισσα μας.

Οι παραγωγοί του NBC λανσάρουν εδώ και λίγο καιρό την εκπομπή «Βathing suits for every body type» και σε αυτό μπορείτε να δείτε την Άνα να ποζάρει χωρίς ίχνος κόμπλεξ.

Άλλωστε το λέει και ο τίτλος. Είναι μαγιό για κάθε σωματότυπο. Μήπως τελικά να ξυπνήσουν και οι δικοί μας και ν΄αφήσουν κατά μέρος τις εικόνες των ανορεκτικών κοριτσιών; Λέω εγώ τώρα!

Ποια είναι η Άννα;  Από νεαρή ηλικία, ήθελε να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Ήταν κάτι που ήταν πάντα στο μυαλό της, και το κατάφερε επαγγελματικά από τον Αυγουστο του 2010.

Έχει συμμετοχή σε πολλά fashion shows αλλα και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσα σε άλλα συμμετείχε στην πετυχημένη παραγωγή «Style Network shows», στο  »Jerseylicious» και στο «The Glam Fairy» . Δούλεψε για το Ehow.com, στο NBC  στο «The Today Show “, στο » WPIX 11 Morning News, ενώ πρόσφατα της έκαναν αφιέρωμα στο ισπανόφωνο δελτίο ειδήσεων του Telemundo.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger