E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της Βανέσα Μέι!

Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της αναφορικά με την μητέρα της η Βανέσα Μέι..Η καλλιτέχνιδα που έχει κάνει όλο τον κόσμο να υποκλίνεται στο ταλέντο της και στην μουσική της με τον ήχο του βιολιού, μίλησε για την αυταρχική μητέρα της, η οποία είχε εξελιχθεί στον… τύραννό της.

Η Βανέσα Μέι ήταν ένα παιδί- θαύμα, με μεγάλες προοπτικές και ταλέντο που της εγγυόταν μια παγκόσμια καριέρα. Η μητέρα της, Πάμελα είχε καταλάβει από νωρίς πως έχει ένα «διαμάντι»- παιδί και ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του. Δεν την άφηνε να κάνει βήμα χωρίς να δώσει εκείνη την έγκρισή της. Έκανε κουμάντο σε όλα. Ακόμα και τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Ακόμα και η  s e x y φωτογραφία της Βανέσας Μέι που κυκλοφόρησε για το άλμπουμ της όταν ήταν 17 είχε την… έγκριση της μαμάς της.

«Δεν μου επιτρεπόταν να κόψω το ψωμί μήπως και κόψω κατά λάθος το χέρι μου» δηλώνει με απόγνωση η Βανέσα και συνεχίζει λέγοντας πως η μητέρα της δεν την άφηνε να έχει φίλους γιατί θα την απασχολούσαν και δεν θα έδινε την απαραίτητη προσοχή στην καριέρα της. Μια ακόμα ατάκα-«φαρμάκι» της μητέρας της ήταν η εξής: «Σε αγαπάω γιατί είσαι η κόρη μου, αλλά δεν θα έχεις καμία αξία αν δεν παίζεις βιολί»!

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Βανέσα, η οποία απέλυσε από μάνατζερ την μητέρα της και εκείνη έπειτα από αυτό, έχει να της μιλήσει εννέα χρόνια, όσες προσπάθειες και αν έκανε η Βανέσα.

gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger