E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτη δήλωση: Αναγκαίες οι σκλάβες του σεξ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Αρνητικό είναι το κλίμα για τον δήμαρχο της Οσάκα της Ιαπωνίας, Τόρου Χασιμότο, ο οποίος μιλώντας για την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν δίστασε να δηλώσει πως οι σκλάβες του σεξ ήταν απαραίτητες για τον ιαπωνικό στρατό.
Ο ακραίος εθνικιστής δήμαρχος τόνισε πως η κίνηση αυτή του τότε αυτοκρατορικού στρατού ήταν απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί η πειθαρχεία στο στράτευμα. Οι στρατιώτες σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έπρεπε να βρίσκουν παρηγοριά σε μία γυναικεία αγκαλιά προκειμένου να έχουν το θάρρος την επόμενη ημέρα να διακινδυνεύσουν την ζωή τους στο πεδίο της μάχης.
Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις αυτές έρχονται και εκτός Ιαπωνίας από τις χώρες που ένοιωσαν τις κτηνωδίες των Ιαπώνων στο έδαφός τους. Ο ίδιος δεν τις αποκαλεί σκλάβες του σεξ, αλλά «γυναίκες παρηγοριάς». Σύμφωνα με τους ιστορικούς περίπου 200.000 προερχόμενες από την κορεατική χερσόνησο και την Κίνα αναγκάστηκαν να έχουν σεξουαλικές επαφές με Ιάπωνες στρατιώτες.
Ο αμφιλεγόμενος δήμαρχος τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών αξιωματούχων τόσο της Ιαπωνίας όσο και του εξωτερικού. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση Νοτιοκορεάτη αξιωματούχου ο οποίος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια Ιάπωνες με αξιώματα να υποστηρίζουν και να εκφράζονται με θετικά λόγια για τα ειδεχθή εγκλήματα των προγόνων τους.
Δείτε το σχετικό βίντεο της Huffington Post ΕΔΩ

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger